Recensioner för Xich Lo

4.5
(baserat på 519 recensioner)
Karl Johansgate 23B, Oslo, 0159
519 recensioner
Sortera efter: nyaste
  • Av Dag E från Oslo
    23 januari 2020

    Nydelig mat og god service. Små vinglass og tynn gin tonic

  • Av Natalia S från Oslo
    21 december 2019

    God mat og hyggelig atmosfære sentralt i byen. Anbefales!

  • Av Eli M från Oslo
    13 december 2019

    En fredag i julestria hadde jeg bestilt bort på Xich Lo. Det var litt kø når vi kom, og betjeningen kunne ha vært litt mer effektivt i mottagelsen! Da vi kom til bordet vårt var servitøren raskt på plass, og kom med den elektroniske menyen som er helt genialt synes jeg. De har veldig mye fristende mat på menyen, men vin der er veldig dyrt synes jeg. De tilbyr vin i glass til kr. 200 kroner!! Men du kan heldigvis også få god vin til kr. 125 kroner glasset. Vi var fire som var på besøk i restauranten, og vi spiste forrett og hovedrett. Vi bestilte forskjellige retter alle sammen, og alle var strålende fornøy med maten. Det var veldig god mat altså. Nydelig anlagt på tallerken og veldig god smak. Stedet anbefales virkelig!

  • Av Ørjan R från Drøbak
    12 december 2019

    Svært hyggelig Resturant, med veldig god mat! Hyggelig betjening og ga beskjed at det var høyt trykk og at maten ville ta litt lenger tid når vi kom. Veldig positivt

  • Av Morten B från Skien
    7 december 2019

    Min kone og jeg opplevde en meget hyggelig kveld sammen med 3 andre par. Maten smakte fortreffelig og vi fikk en meget god service av personalet. Rolig, fin atmosfære som innbyr til gode samtaler.

  • Av Anne S från Nesbru
    3 december 2019

    Veldig hyggelig atmosfære og betjening. Nydelig mat, og gode anbefalinger når det gjelder vin fra en artig somalier

  • Av Bjørn U från Oslo
    30 november 2019

    Meget bra

  • Av Trond A från Bjørkelangen
    23 november 2019

    Avholdt julebord. Hyggelig betjening. Alltid i nærheten når vi ønsket noe. Kort ventetid fra bestilling til servering. Topp mat og vin. Hyggelige priser. Flott restaurant.

  • Av Leif F från Oslo
    23 november 2019

    Hyggelige ansatte, fin atmosfære, god mat og vin

  • Av Jan I från Ski
    20 november 2019

    God mat og utmerket service av personalet som hadde gode kunnskaper særlig om vin.