Weidao

(45 recensioner)
Vasagatan 7, Stockholm, 111 20
Asiatiskt, Japanskt, Sushi
À la carte-meny

Genomsnitt

Huvudrätt: 160 kr
Genomsnittspris: 289 kr

Öppettider

Måndag-fredag: 12.00-22.00, lördag-söndag: 12.00-22.00

Beskrivning

Weidao i Stockholm tar de bästa smakerna från Asien och samlar dem under ett tak. Spännande asiatiska fusionrätter avnjuts i en snygg och modern lokal med dov belysning.

Här hittar du mat från Asiens alla hörn. Prova förrätter som tom yum gong med färska champinjoner, scampi, kokos, lime och galangal, eller krispigt friterade räkor med het chilisås. Till huvudrätt kan man beställa en värmande ramensoppa med nudlar i kycklingbuljong, mörbakad fläsksida, inlagd silverlök, vitlök och ägg, eller oxfilé med wokade grönsaker.

Hos Weidao på Norrmalm skapas maten från grunden med färska råvaror från lokala producenter. Det finns även rödvin, vitt vin, mousserande och Champagne, samt japanska ölsorter som Kirin och Asahi. Till efterrätt kan du testa en traditionell mochi aisu som beskrivs som en risbulle fylld med glass.

Weidao ligger centralt på Vasagatan 7 och bjuder på genuina smaker i en avslappnad miljö. Stockholms centralstation ligger tre minuters promenad bort.

De rätter som visas på a la carte-menyer återspeglar den typ av mat som finns tillgänglig på restaurangen.

Gästrecensioner för Weidao
4,4
(baserat på 45 recensioner)

96%
av gästerna rekommenderar den här restaurangen

  • Mat
  • Drycker
  • Atmosfär
  • Service
  • Prisvärd
  • Läge

Rekommenderas för

  • affärssammanhang (6)
  • barnvänlig (2)
  • middag (42)
  • stora sällskap (3)
  • lunch (15)
  • exklusivt (5)
  • sällskap (20)
  • romantiskt (6)
  • trendigt (7)
  • prisvärt (26)
  • Av Wiveka L från Stockholm
    13 november 2019

    God mat, trevlig personal och fräsch inredning. Mycket bra restsurang som jag varmt rekommenderar.

  • Av Lena U från Stockholm
    9 november 2019

    Lugn miljö, vi kunde sitta och prata utan störande ljud.God mat, alla var nöjda.

  • Av Stina B från Stockholm
    7 november 2019

    Är frekventa matgäster och blir alltid lika nöjda. Supergod mat som är smakfullt upplagt samt snabb och trevlig service. We will be back!

  • Av Jens E från Stockholm
    5 november 2019

    God mat, väldigt bra stämning, trevlig personal. Minus: Kanske något snål portion för 199 kr.

  • Av Gunilla B B från Stockholm
    21 oktober 2019

    Mycket god mat, fantastisk sushi och lugn trevlig miljö att äta i. Servicen är alltid bra och trevlig. Rekommenderas väl.

  • Av Aleksandra L från Stockholm
    19 september 2019

    God mat och trevlig personal.

  • Av leif rosendal R från Uppsala
    5 augusti 2019

    Bra service, underbar mat. Godaste sushi jag ätit i hela mitt liv.

  • Av Lotta M från Stockholm
    3 augusti 2019

    God mat och fin service.

  • Av Erik S från Sthlm
    31 juli 2019

    Mycket bra mat!

  • Av Klas E från stockholm
    8 juni 2019

    mycket god mat. bra variation. snabb service. trevlug lokal

Restaurant Location Map
Weidao
Vasagatan 7, Stockholm, 111 20
Telefon: +46 8209815

Restauranger i närheten

  1. TAK - Råbaren

    TAK - Råbaren

    Japanskt
    (5 recensioner)
    566m
    TAK - Råbaren
  2. Mr Voon

    Mr Voon

    Asiatiskt
    (209 recensioner)
    707m
    Mr Voon
  3. Pong Buffé

    Pong Buffé

    Asiatiskt
    (4 recensioner)
    443m
    Pong Buffé
  4. Wäng Izakaya

    Wäng Izakaya

    Asiatiskt
    (9 recensioner)
    983m
    Wäng Izakaya
  5. Pong Norrlandsgatan

    Pong Norrlandsgatan

    Asiatiskt
    (0 recensioner)
    847m
    Pong Norrlandsgatan