map placeholder

von Kraemers Matsal

Von Kraemers allé 26, 752 37, Uppsala

***** Nordic
  •  - Uppland
  •  - Uppland
  •  - Uppland
  •  - Uppland
Genomsnittlig
Huvudrätt: 250kr
Matkostnad: 450kr
Öppettider
Måndag-Fredag: 11.00 - 22.00
Lördag: 17.00 - 22.00

På Von Kraemers Matsal möts traditionell enkelhet med rustikt nytänkande. Här står nordisk gastronomi och husmanskost i centrum, och ett grönt tänk och naturnära inredning bidrar till en fräsch och stundtals överraskande matupplevelse.

Von Kraemers Matsals meny sparar inte på krutet. Här serveras svensk ryggbiff med dragoncrème, tomatsallad och rostad potatis, det vegetariska alternativet kan exempelvis vara bakad knippemorot med rökt äppelkräm, blomkål och solrosfrön, och en lättare måltid kan bestå av nässelsoppa med bakat ägg och muskot. Här är allting genomtänkt in i minsta detalj, och råvarorna är omsorgsfullt utvalda och medvetet tillagade. Dagens lunch inkluderar salladsbuffé, bröd, kaffe och kaka, och även något så enkelt som veckans sallad låter ofta riktigt lyxigt.

Restaurangen Von Kraemers Matsal kompletterar en nordiskt naturnära meny med naturmaterial och glaskonservburkar i dukningen. Miljömedvetenheten är långt mycket mer än ett marknadsföringsknep. Avnjut en speciell middag eller trivsam lunch, eller ta en after work på Uppsalas högst belägna uteservering, Urban Garden på våning 5 – allt på Von Kraemers Matsal i Uppsala, Von Kraemers Allé, nära Akademiska och Slottsparken.

von Kraemers Matsal

Von Kraemers allé 26, 752 37, Uppsala

Kontakta +46 184959901
Hemsida

Se alla restauranger i Uppland

Se alla restauranger i Uppsala

Tyvärr så kan du inte boka von Kraemers Matsal online via vår hemsida

Restauranger i närheten

Boka den här restaurangen