map placeholder

Utecompagniet

Stureplan, 114 83, Stockholm

***** Medelhavskök
  •  - Stockholm
  •  - Stockholm
Genomsnittlig
Huvudrätt: 165kr
Matkostnad: 400kr
Öppettider
Öppettider: Söndag-Tisdag 11.00-01.00 Onsdag-Lördag 11.00-03.00

Få saker är lika förknippade med en utekväll i Stockholm som Stureplan. Lägg till svensk sommar, läskande drinkar och DJ:s, och du har ett perfekt recept för en ofantligt populär uteservering. Utecompagniet lovar allt detta och mer därtill.

När Utecompagniet i Stockholm slår upp portarna för säsongen vet man att det snart är sommar. Det här är en uteservering med många skepnader: lunchställe, middagshak och bar långt in på småtimmarna. Här serveras välkylda viner och mat som tar inspiration från Medelhavet. Utecompagniets meny erbjuder exempelvis flera matiga sallader och somrigt kött direkt från grillen, och det finns gott om lättare snacks för den som bara vill ta en drink och titta på folk med lite chips och dipp, surdegsbröd eller oliver.

Uteserveringen Utecompagniet har öppet varje dag från klockan 11.00 till efter midnatt, och från onsdag till lördag spelar DJ:s plattor. Strosa från Östermalmstorgs eller Stadions t-banestationer, eller från någon av många närliggande barer och parker.

Utecompagniet

Stureplan, 114 83, Stockholm

Kontakta +46 854507600
Hemsida

Se alla restauranger i Stockholm

Se alla restauranger i Innerstan

Tyvärr så kan du inte boka Utecompagniet online via vår hemsida

Restauranger i närheten

Boka den här restaurangen