map placeholder

Tyresö Slotts Wärdshus

Kyrkvägen 3, 135 60, Tyresö

***** Ekologiskt
 • - Stockholm
 • - Stockholm
 • - Stockholm
 • - Stockholm
 • - Stockholm
 • - Stockholm
Genomsnittlig
Huvudrätt: 160kr
Matkostnad: 585kr
Öppettider
Måndag - Lördag: 11.00 - 20.00
Söndag: 11.00 - 17.00

Upplev äkta slottsstämning i Tyresö Slott Wärdshus, ett 400 år gammalt dokument över svensk historia med fokus på alltifrån vackra salonger till miljömärkt matlagning. Här går gammalt och nytt hand i hand, med en historieromantisk stil som höjer den nytänkande, KRAV-märkta kokkonsten.

Wärdshuset i Tyresö Slott ligger längst in vid Kalvfjärden och har anor som sträcker sig tillbaka till 1630-talet. På 1990-talet genomförde Nordiska Museet en större upprustning av slottet, och interiörerna i slottet återställdes till sekelskiftesstil.

Med terrass-utsikt över Sveriges första engelska park som anlades för mer än 300 år sedan, kan du idag njuta av Wärdshusets bistro- och brunchrätter, eller få bordsservering i salongerna. De välsmakande menyerna är inte bara KRAV-certifierade och i högsta grad miljömärkta, men lagas ofta utan gluten, laktos och nötter. Prova dagens sallad, kött, fisk – eller varför inte en värmande soppa? Menyerna ändras kontinuerligt, och bjuder även på hembakt bröd och ekologiskt kaffe.

Tyresö Slotts Wärdshus ligger i pittoresk miljö sydost om Stockholm, endast fem minuters gångväg från närmsta busshållplats, Tyresö Kyrka.

Tyresö Slotts Wärdshus

Kyrkvägen 3, 135 60, Tyresö

Kontakta +46 87704551
Hemsida

Se alla restauranger i Stockholm

Se alla restauranger i Tyresö

Tyvärr så kan du inte boka Tyresö Slotts Wärdshus online via vår hemsida

Restauranger i närheten

Boka den här restaurangen