Recensioner för Trattorian

Norr Mälarstrand, Kajplats 464, Stockholm, 112 20
4.1
(baserat på 977 recensioner)
977 recensioner
Sortera efter: nyaste
 • Av Christoffer S från Stockholm
  11 januari 2019

  Otroligt positivt överraskad! Utmärkt mat och bra service.

 • Av Anne L från Stockholm
  7 januari 2019

  Överraskande bra. Var där för 2-3 år sedan (bookatable) då var det skitdåligt o ej prisvärt. Bor 100m därifrån o är flitig restaurang besökare. Nu gav vi restaurangen ett nytt försök o det lär bli flera.

 • Av Anna C från Stockholm
  5 januari 2019

  xx

 • Av Jan S från Sollentuna
  5 januari 2019

  Det var ett mycket trevligt besök: maten, dryckerna, servicen, atmosfären osv., inget negativt.

 • Av Jörgen G från Stockholm
  4 januari 2019

  Bra personal, trevlig omgivning och god mat. Precis som det ska va.

 • Av Daniil R från Stockholm
  4 januari 2019

  Väldigt mysig ställe. Skön bar med mysig stämning. God mat och bra portioner, stor val av fina viner. Väldigt bra för fin middag och bar häng.

 • Av Krix B från Stockholm
  2 januari 2019

  Förrätten med grillad kronärtskocka var perfekt frasig och mjuk i konsistensen, men platt i smaken. De ”handskurna makaronerna” med tryffel och citron var i det närmaste okokta och rätten så salt att den var oätbar. Vid påtalande fick vi nya portioner med kommentaren ”Eftersom pastan är hemgjord vill kocken ha den så al dente som möjligt. Men här är den kokad lite längre och utan salt”. Pastan hade fortfarande väl mycket tuggmotstånd. Då man minskat på saltet (den var verkligen inte ”utan salt”) kom smakerna tryffel och citron fram men rätten var torr och det var för oss omöjligt att få i oss mer än en fjärdedel av portionerna. Den ”vita chokladpannacottan” serverades som en gigantisk portion liknades en tallrik risgrynsgröt med hallonsylt. Konsistensen var mer som tjock, vispad grädde och smaken som osockrad, vispad grädde med en svag ton av vit choklad. Knäckiga små kakbitar var goda tillbehör, men tillförde inte rätten något. Små torkade hallonbitar smakade precis som i ett paket flingor och passade inte heller in. Portionen var smaklös och på tok för stor att äta upp. Man valde att göra avdrag på matnotan pga vårt önskemål om varmrätten, vilket var trevligt och generöst. Tyvärr kommer vi inte komma tillbaka hit, då vi inte anser att maten är ens i närheten av att göra det Italienska köket rättvisa.

 • Av Joakim S från Stockholm
  31 december 2018

  Bra mat och bra personal. Bra priser i en trevlig miljö.

 • Av Jessica H från Stockholm
  31 december 2018

  Maten var väldigt god. Vi gillade hels menyn. Personalen hade ett gott bemötande med god service. Personalen var lyhörda och tillgängliga. Minus: garderobsavgift på restaurang. Bör ingå i kostnaden för mat.

 • Av Christer L från stockholm
  29 december 2018

  Trevligt