map placeholder

Toy kök & bar

Rörstrandsgatan 11, 113 40, Stockholm

***** Asiatiskt
  •  - Stockholm
  •  - Stockholm
  •  - Stockholm
  •  - Stockholm
  •  - Stockholm
Genomsnittlig
Huvudrätt: 110kr
Matkostnad: 220kr
Öppettider
Måndag - Fredag 10:00 - 00:00 Lördag - Söndag 13:00 - 01:00

Toy Kök & Bar ligger längs med Rörstrandsgatan i Vasastan och här bjuds det upp till buffé med betoning på asiatisk och västerländsk mat i en modern inredning med ett öppet kök och besticklådor som är kombinerade med taklamporna.

På à la carte-menyn finns thailändska klassiker men även västerländska rätter med exotisk touch men det är för den stora buffén som Toy har gjort sitt namn känt bland Stockholms restauranger. Här finns det ett stort antal rätter att välja mellan. Toy har under sommarmånaderna en uteservering där mat och dryck kan spisas i solsken eller under ljumna sommarkvällar. Efter maten går det att välja olika glasser från glassbaren som är ett av dessertalternativen.

En kort promenad från Toy ligger Vasaparken som 2007 tilldelades Sienapriset för bästa landskapsarkitekturprojekt. I närheten finns sevärdheter som Bonniers Konsthall och Sven-Harrys Konstmuseum. Närmaste tunnelbanestation från Toy Kök & Bar i Stockholm är S:t Eriksplan som ligger ett stenkast från restaurangen.

Toy kök & bar

Rörstrandsgatan 11, 113 40, Stockholm

Kontakta +46 8321823
Hemsida

Se alla restauranger i Stockholm

Se alla restauranger i Innerstan

Tyvärr så kan du inte boka Toy kök & bar online via vår hemsida

Restauranger i närheten

Boka den här restaurangen