map placeholder

Toppstugan

TOPPSTUGEVÄGEN 61, 794 90, Orsa

***** Svenskt
  •  - Dalarna
  •  - Dalarna
Genomsnittlig
Huvudrätt: 0kr
Matkostnad: 0kr
Öppettider
Säsongsöppettider
Alla dagar 09.30-17.00 från 20 december.

Bara namnet Toppstugan säger i sig en hel del om vad gästerna kan förvänta sig. Dels klingar det något dalaaktigt, och mycket riktigt ligger restaurangen på Orsa Grönklitt och serverar traditionell svensk mat. Dessutom är man minst sagt på topp när man åker hit, då stugan ligger 561 meter över havet med vacker utsikt över Siljan, Dalafjällen och Orsa Björnpark.

Toppstugans meny innehåller lunchalternativ som pasta karljohanssvamp, räksallad, renkorv och ryggbiff, och det serveras bland annat pannkakor och grillkorv för barnen. Men till restaurang Toppstugan kommer man inte bara för maten. Få andra hak ger gästerna chansen att se en tiger eller isbjörn smyga förbi utanför fönstret mitt under lunchen. Orsa Rovdjurspark är Europas största rovdjurspark, och Toppstugan är det naturliga stoppstället för både en bit mat och lite fika eller en drink.

Orsa Grönklitt är något av ett äventyrsmecka, oavsett årstid. Företagskonferenser erbjuds en mängd olika alternativ och friluftsentusiaster kan gå på fjällvandring, åka skidor eller hälsa på brunbjörnar och lodjur i björnparken. På Toppstugan i Orsa får man chansen att ladda batterierna med en after ski, en familjelunch eller en ursvensk fika.

Toppstugan

TOPPSTUGEVÄGEN 61, 794 90, Orsa

Kontakta +46 702338320
Hemsida

Se alla restauranger i Dalarna

Se alla restauranger i Orsa

Tyvärr så kan du inte boka Toppstugan online via vår hemsida

Boka den här restaurangen