map placeholder

The Tower Restaurant

Chambers Street, Edinburgh, EH1 1JF

(((() Skotskt
  •  - Edinburgh
  •  - Edinburgh
  •  - Edinburgh
  •  - Edinburgh
  •  - Edinburgh
  •  - Edinburgh
  •  - Edinburgh
  •  - Edinburgh
  •  - Edinburgh
  •  - Edinburgh
  •  - Edinburgh
  •  - Edinburgh
  •  - Edinburgh
  •  - Edinburgh
  •  - Edinburgh
  •  - Edinburgh
Genomsnittlig
Huvudrätt: £24
Matkostnad: £36
Öppettider
Sunday to Thursday: 10:00 - 22:00
Friday & Saturday: 10:00 - 22:30.

I had a lunch in the restaurant, the food was delicious. Very good service

Alona 31 maj 2019
från Bet Shemesh

Visa alla 303 recensioner

I ett högt läge ovanför Museum of Scotland erbjuder den kritikerrosade The Tower Restaurant magnifik utsikt över Edinburgh Castle och stadens horisont. Den vackra takrestaurangen är elegant och sofistikerad, med en imponerande lokal kundkrets och kändisar från A-listan.

Tower Restaurant Edinburgh rekommenderas av Michelin-guiden och har ett rykte om att servera exceptionell gourmetmat. The Tower har inspirerat fantastiska recensioner och rekommendationer i Good Food Guide, AA och Taste of Scotland.

Den unika exteriören gör Tower Edinburgh till en pampig plats att äta på, som är specialiserad på modern skotsk mat. Menyn på The Tower erbjuder berömda rätter så som Tower Wellington av viltkött, tillsammans med Loch Duart lax med skaldjurssky eller färska Argyll ostron.

Tower’s välkända avslappnade stil med enkel skotsk mat förstärks av säsongens finaste råvaror, inklusive lokala skaldjur, säsongens viltkött och oklanderligt införskaffat Angus nötkött. Vinlistan på The Tower erbjuder exceptionella alternativ, med över 180 olika sorter. The Tower Restaurant ligger på några minuters gångavstånd från Edinburgh Waverley Station.

The Tower Restaurant

Chambers Street, Edinburgh, EH1 1JF

Kontakta +44 1312253003
Hemsida

Gör en reservation

Se alla restauranger i Edinburgh

Se alla restauranger i Edinburgh gamla stan

Kundbetyg för The Tower Restaurant

4.4 (((() (baserat på 303 recensioner)
92% matgäster rekommenderar denna restaurang
  • Mat (((()
  • Värde ((((*
  • Atmosfär (((()
  • Plats (((()
  • Service (((()
  • Drycker (((()

Rekommenderas för

  • middag (165)
  • romantiskt (159)
  • utsikt (138)
  • exklusivt (129)
  • lunch (91)
  • fika (77)
  • affärssammanhang (66)
  • trendigt (37)
  • sällskap (35)
  • stora sällskap (32)
  • prisvärt (27)
  • underhållning (19)
  • utomhusservering (19)
  • barnvänlig (16)
  • frukost (8)
  • ((((( 29 januari 2018 av Michael från Perth

    Very good meal quickly and efficiently served by skilled staff. Quite expensive but worth it

  • ((((( 22 januari 2018 av Anne från Edinburfh

    The food was delicious and well presented. The staff were all attentive, friendly and excellent at their job.

  • ((((( 21 januari 2018 av Ian från Edinburgh.

    Spent a lovely January evening in this restaurant with views of the floodlit Edinburgh Castle. There was a real buzz about the place which was busy.Friendly welcome downstairs before being shown the lift to the top floor restaurant where again we were greeted cordially and shown to our window table. Service was excellently timed.We had the table d'hote menu deal, which was lovely and very good value. Glass of champagne, 3 courses, coffee and petit fours for £38pp. Food was excellent, wine list on the expensive side but extensive.All in all a lovely evening using this deal. A la carte menu was expensive and I would not recommend it for value-for-money!

  • ((((( 19 januari 2018 av Ronnie från Edinburgh

    We asked to change from the menu we'd booked as we didn't want to have 3 courses. This was no problem and they still gave us complimentary glasses of champagne and coffee. Left a decent tip though given this!! The food was excellent and the wine we chose was pretty damn good also. Yes the Tower prices may be a bit steeper but then you get what you are paying for. Great service and fantastic views of Edinburgh. Will definitely go back some time.... soon !! :-)

  • ((((( 17 januari 2018 av Valerie från Macclesfield

    Fabulous, deilcious 3 course meal beautifully presented. Excellent location with view of Edinburgh Castle. The fish with muscles was outstanding.Very attentive staff.Very easy to use boo

  • ((((* 9 januari 2018 av Philip från Edinburgh

    https://bouquetsbrickbatsreviews.com/

  • ((((( 7 januari 2018 av Christine från Edinburgh

    The food was excellent exceeded my expectations . The vegetables and fish were fresh and not overcooked, presentation was colorful with unique combinations. The beets with salman starter was fantastic. Great atmosphere, beautiful view from the rooftop out over the city. Would highly recommend for fine dining in Edinburgh.

  • ((((( 27 december 2017 av Heike från Karlsruhe (Germany)

    The Salmon starters are excellent.

  • ((((( 21 december 2017 av Anne från Paris

    We loved it! The welcome, the service, the food, and the atmosphere!
    The duck and the deconstructed cheesecake were particularly appreciated!
    The fish (hake) was perfectly cooked. This is rare!

  • ((((( 20 december 2017 av Antonio från Edinburgh

    Great experience, fantastic food, zero faults.

Nästan klar! Vänligen fyll i dina uppgifter

  • Gäster:
  • Datum:
  • Tid:
  • Meny:
Ändra Bokningsnummer:

Dina kontaktuppgifter

  • Namn:
  • Email:
  • Telefon:
Ändra
* Obligatoriskt
Ange ditt förnamn
Ange ditt efternamn
Ange en giltig email
Ange ditt telefonnummer

Maila mig de senaste erbjudanderna från

Genom att slutföra denna bokning accepterar du Bookatables sekretesspolicy och de villkor som är associerade med dessa.

Bokning

Bokning bekräftad

En bekräftelse har skickats till beth.thomas@bookatable.com

  • Gäster:
  • Datum:
  • Tid:
  • Meny:
Ändra Bokningsnummer:

Restaurangdetaljer

Boka denna restaurang igen Stäng och återvänd till restaurangen

Ledsen!

Ett fel uppstod när din sökning skulle slutföras
Detta bord är inte längre tillgängligt eller kan inte bokas vid denna tidpunkt. Vänligen sök efter ett nytt bord.

Restauranger i närheten

Boka den här restaurangen