The Hyde Restaurant & Bar

(51 recensioner)
Roseate House London 3-5 Westbourne Terrace, London, W2 3UL
Modernt Europeiskt, Eftermiddagste
À la carte-meny

Topperbjudande

Dinner Menu

Det här erbjudandet gäller från november 22, 2019 till och med december 31, 2020, i enlighet med tillgänglighet som visas i bokningsgränssnittet. Erbjudandet inkluderar ej kostnader för service men inkluderar moms. Det finns ytterligare information om detta erbjudande, vänligen klicka på länken/länkarna.

Öppettider

Monday to Sunday: 12:00 - 17:30 & 18:00 - 21:45.

Beskrivning

Afternoon Tea at Roseate House London ger en uppfinningsrik twist till denna ärevördiga tradition och serveras i en lyxig boutique-omgivning. Det är chict men ändå mysigt, gästerna kan sjunka ner i plyschklädda kritstrecksrandiga fåtöljer bredvid en sprakande öppen eld.

Knasiga läckerheter ger eftermiddagsteet i London en känsla innovation, med skapelser som smöriga fikon och mördegskakor med rosmarin, syrlig papaya och lime fruktkopp, och hallon-makroner lätta som moln. Snittarna har faktiskt traditionella fyllningar, men de nybakta sconesen kommer indränka med grädde, sylt och färsk frukt.

Vid eftermiddagsteet på Roseate House London, kan gästerna njuta av drycker som sällsynta Tregothnan lösbladsteer, lugnande myrten-avkok eller Taittinger champagne. Den unika miljön är fylld av antika möbler och original-oljemålningar.

Roseate House London in Lancaster Gate är en oas av elegans i det exklusiva West London, 3 minuters promenad från Paddington Station.

De rätter som visas på a la carte-menyer återspeglar den typ av mat som finns tillgänglig på restaurangen.

Gästrecensioner för The Hyde Restaurant & Bar
4,5
(baserat på 51 recensioner)

98%
av gästerna rekommenderar den här restaurangen

  • Mat
  • Drycker
  • Atmosfär
  • Service
  • Prisvärd
  • Läge

Rekommenderas för

  • fika (42)
  • utomhusservering (1)
  • frukost (6)
  • affärssammanhang (6)
  • barnvänlig (4)
  • middag (10)
  • underhållning (1)
  • stora sällskap (3)
  • lunch (6)
  • exklusivt (15)
  • sällskap (9)
  • romantiskt (14)
  • trendigt (5)
  • prisvärt (12)
  • utsikt (4)
  • Av Magnus H från Kose, Estonia
    20 oktober 2019

    Traditional afternoon tea. Could have been more scones and not so much sandwiches, but that's a matter of taste. Excellent service in a nice quiet place..

  • Av Kyle E från London
    18 september 2019

    Afternoon tea was a great experience. The ambience was perfect and service was attentive. Would highly recommend!

  • Av Tracey G från Morden
    2 augusti 2019

    Food and presentation was excellent - service was a bit slow but staff were very polite and pleasant

  • Av Anna S från Salt Lake City
    24 april 2019

    We had afternoon tea here. The atmosphere was so nice and the food was great.

  • Av Mariko G från London
    17 april 2019

    Excellent service and food. A quiet cosy spot.

  • Av Volker R från Oldenburg
    8 februari 2019

    Me and my wife had afternoon tea at february 8th at 15:30. It was our first experience with English afternoon tea and it was like we expected: very good. The food served was almost too much - but that is a "luxury problem" (translated word by word from German). The chosen tea "Lapsang Souchong" was really something special. We liked it. The waiter was good, too. He explained the teas and the food well. You could recognise that he was a very little bit unsecure, but that was nothing bad, it made him sympathetic. He probably was new. He made his job professional and attentively.

  • Av Eve R från London
    3 februari 2019

    Brought my mother here and she really enjoyed it, food was delicious and it was an overall lovely experience

  • Av Didier R från Lausanne
    23 januari 2019

    Really cosy smooth place to have a business meeting near Paddington

  • Av Thomas F från London
    17 augusti 2018

    Lovely cocktails in a quiet, chic hotel bar. The food is good quality but a bit of a limited selection. Service was excellent.

  • Av Lisa R från Cologne
    16 augusti 2018

    The evening was just lovely! The ambiance in the Hyde Bar lounge, the excellent and friendly service, the amazing choice of drinks and the mouth-watering bar menu are hard to top!

Restaurant Location Map
The Hyde Restaurant & Bar
Roseate House London 3-5 Westbourne Terrace, London, W2 3UL

Nuvarande erbjudanden

  • Dinner Menu
  • Champagne Afternoon Tea for £40
  • English Sparkling Wine Afternoon Tea for £35 per person
  • Lassi Afternoon Tea for £32 per person
  • Traditional Afternoon Tea for £30 per person
  • Complimentary Glass of champagne per person

Liknande Restauranger

  1. Edg Bar at the Hilton London Metropole

    Edg Bar at the Hilton London Metropole

    Brittiskt
    (12 recensioner)
    799m
    Edg Bar at the Hilton London Metropole
  2. Café Forty One at La Suite West Hotel

    Café Forty One at La Suite West Hotel

    Veganskt
    (217 recensioner)
    720m
    Café Forty One at La Suite West Hotel
  3. The Terrace Restaurant at Blakemore Hyde Park Hotel
    508m
    The Terrace Restaurant at Blakemore Hyde Park Hotel
  4. Grosvenor - Golden Horseshoe

    Grosvenor - Golden Horseshoe

    Modernt Europeiskt
    (0 recensioner)
    774m
    Grosvenor - Golden Horseshoe
  5. Carriages

    Carriages

    Internationellt
    (0 recensioner)
    224m
    Carriages