Recensioner för The Hairy Pig Restaurant

3.9
(baserat på 15 recensioner)
Lilla Nygatan 13, Stockholm, 111 28
15 recensioner
Sortera efter: nyaste
  • Av Ulla C från Stockholm
    4 september 2019

    Mycket trevlig personal. Supergod mat men lite annorlunda meny.

  • Av Ove. H från Stockholm
    3 juli 2019

    Mycket trevlig och avslappnad miljö. God nivå på mat och dryck. Vi var väldigt nöjda efter besöket. Något dyrt dock.

  • Av Daniela S från Sköldinge
    1 december 2018

    Härlig stämning. God mat . Trevlig personal. Relativt snabb service. Kan gärna gå dit igen.

  • Av Jasna S från Stockholm
    13 oktober 2018

    Ett par i personalen hade varken koll på menyn eller dryck, vad som fanns att beställa.

  • Av Linda K från Stockholm
    30 april 2018

    Väldigt god mat! MEN otroligt små portioner i förhållande till pris. De marknadsförs som mediumstora Tapas, men om jag hade beställt nog för att bli mätt hade det gått på ca 600kr/person.. tapasen ligger på runt 100-180kr/st och är så små att de knappt går att dela på 2..

  • Av Åsa S från Stockholm
    13 april 2018

    Mycket trevligt, välkomnande och personligt bemötande. Bra information och god mat. Det blev en rolig måltid med tapasliknande rätter.

  • Av Gunnar O från Stockholm
    11 november 2017

    Välkomnande och trevligt mottagande. Tyvärr fick vi betala för 16 rätter fastän vi bara hade beställt (och fått) 13 rätter - slarv eller avsiktligt fel?

  • Av Maria I från stockholm
    28 oktober 2017

    god mat.mysigt. .

  • Av Johan A från Solna
    18 augusti 2017

    Bra tapasmeny. Husets specialitet var speciellt positiv. Auberginechipsen en perfekt avslutning. Goda ölsorter - spansk dubbel-IPA hittar man inte var dag. Trevlig personal också.

  • Av Ellen S från Stockholm
    21 maj 2017

    Cool setting, it was a Sunday when we visited and happened to be empty so we had the place to ourselves. The waitress was lovely, chatting to us about our travels and time in Stockholm. She was very attentive, even when other customers began to come in. The Moscow Swine cocktail was really nice and the food was delicious!

2 Nästa sida