map placeholder

Thaidream

Ynglingagatan 13, 113 47, Stockholm

***** Thailändskt
  •  - Stockholm
Genomsnittlig
Huvudrätt: 133kr
Matkostnad: 329kr
Öppettider
Måndag-Fredag 11:00-14.00, 17.00-21.00

På Ynglingagatan i Stockholm finns restaurangen Thaidream och här serveras thailändsk mat i en avslappnande Asien-influerad miljö.

På menyn hittas ett brett urval av genuina thailändska rätter med färska råvaror av kött, fisk, fågel och grönsaker. En fullvärdig måltid inkluderar inte sällan alla de fem smakerna: sött, syrligt, salt, beskt samt hett, d.v.s. chilin som gör rätten kryddstark (”phet” på thailändska). Inredningen på Thaidream är stiltypisk för thailändska restauranger och ackompanjerar rätterna. Maten i Thailand betyder väldigt mycket för befolkningen då vardagens sociala sammankomster nästan alltid inkluderar något ätbart. Portionerna är ofta relativt små och det är inte ovanligt att äta många mindre måltider på en dag, så på Thaidream serveras både lunch och middag.

Restaurangen ligger på Ynglingagatan 13 i Vasastan och det är gångavstånd till både Vanadislunden och Bellevueparken som ligger vackert beläget vid Brunnsviken. Närmaste tunnelbanestation från Thaidream i Stockholm är Odenplan.

Thaidream

Ynglingagatan 13, 113 47, Stockholm

Kontakta +46 8309620

Se alla restauranger i Stockholm

Se alla restauranger i Innerstan

Tyvärr så kan du inte boka Thaidream online via vår hemsida

Restauranger i närheten

Boka den här restaurangen