Recensioner för Texas Longhorn Hornsberg

4.1
(baserat på 30 recensioner)
Hornbergs strand 91, Stockholm, 112 15
30 recensioner
Sortera efter: nyaste
 • Av Suzzie H från Hornsberg
  21 december 2019

  Bra mat och service

 • Av Michael L från Stockholm
  24 oktober 2019

  Good food. Nice sea view.

 • Av Fredrik S från Stockholm
  29 september 2019

  Trevligt för en spontan middag med goda vänner.

 • Av Helena L från Stockholm
  24 augusti 2019

  Bra och trevlig servering. God mat! Vi hade en mycket trevlig kväll på uteserveringen i solnedgången. Vi kommer tillbaka!

 • Av Anders S från Örnsköldsvik
  1 juni 2019

  Bra mat och trevlig personal (de flesta)

 • Av Hanan Z från Södertälje
  10 maj 2019

  Bästa ställe! Gooood mat!!! bra service

 • Av Lars e S från Stockholm
  6 april 2019

  Taxas Longhorn levererar som alltid. Revbenen är bäst i Sverige! Servicen perfekt och restaurangens utsikt underbar när solen går ner.

 • Av Malin G från Stockholm
  16 februari 2019

  Resturangen va mysig, personalen trevlig. Frågade om vi ville vänta 5 min för att få ett extra mysigt bort vilket vi gjorde. Kycklingen smakade lite bränt, dom är bättre på kött.

 • Av Petra A från Stockholm
  25 januari 2019

  Bokade under krogveckan via Bookatable och fick under hela kvällen det sämsta bemötandet jag någonsin fått från en hovmästare. Besöket tog nära 3 timmar pga av åtskilliga misstag från personalens sida. Hade bokat bord för tre och fick vänta 20 min på bordet då de inte hade plats, "det är jättemånga som har bokat idag" var förklaringen. Jag blev tillsagd av hovmästaren att själv gå upp på övervåningen och leta plats om jag kände för det "men vi har inget bord". Förrätterna fick vi be om två gånger, de kom till bordet 45 min efter vi kommit. När huvudrätten kom insåg de att de bara gjort mat för två personer och skyllde då på bokningssystemet även fast det var den sk. hovmästaren som tog beställningen vid bordet och noterade på papper. Fick vänta ytterligare tid. Även efterrätten fick vi be om. Bad om kompensation för allt ovan vilket behövde tas med hovmästaren, det tog 5-10 min innan hon ens kom till oss och då fick vi en sur och spydig kommentar om att vi klagat på hennes bemötande. Inte en enda gång sa hon "varsågod" eller "hoppas det smakar" när hon serverade, det minsta man kan begära efter all väntan. De bjöd på en korg chips men det var innan alla andra misstag ens hade uppdagats, det ser jag inte som ett tillräcklig kompensation. Vid borden runtomkring satt alla andra och bara väntade de med. Vissa fick förrätt samtidigt som de andra fick varmrätt, folk fick fel dryck, saknade såser och personalen kom tillbaka för att dubbelkolla beställningar och hade inte en bokstav rätt. De skyllde på att de var trötta. En servitris ska ha credd för att hon åtminstone försökte vara glad och trevlig och ville göra oss nöjda, det hjälpte dock inte med denna hovmästare på plats. Värdelöst ställe. Maten var helt ok men med sådan personal skulle jag aldrig rekommendera någon att gå dit, inte ens för en lunch.

 • Av Erika A från Stockholm
  21 december 2018

  Trevligt, gott och värt en omväg!

2 3 Nästa sida