Tanjas Café & Bistro

Epistelvägen 1C, Solna, 171 69
Svenskt, Internationellt, Home Cooking

Topperbjudande

Tanjas Café & Bistro 3-rätters 295:- per person

Det här erbjudandet gäller från november 27, 2018 till och med juni 1, 2019, i enlighet med tillgänglighet som visas i bokningsgränssnittet. Erbjudandet inkluderar ej kostnader för service men inkluderar moms. Det finns ytterligare information om detta erbjudande, vänligen klicka på länken/länkarna.

Meny

Genomsnitt

Huvudrätt: 180 kr
Genomsnittspris: 310 kr

Öppettider

Måndag-Lördag: 09:00-21:00
Söndag: 09:00-20:00

Beskrivning

Tanjas Café är ett café och bistro i Solna och har trendig inredning och ett nytänkande koncept. Det personliga Tanja Café & Bistro är designat i modern stil som inger värme och myskänsla där alla ska känna sig välkomna. Här kan du fika, äta frukost, lunch, smarrig brunch eller à la carte middag.

På menyn finns rätter med grund i svensk husmanskost och internationella kök, fast med en personlig touch. All mat lagas på plats från grunden, håller hög kvalitet och är till stor del gjord på närproducerade och ekologiska råvaror. Rimliga priser kombinerade med mat som lagas med kärlek och kvalitet karakteriserar Tanjas Café och Bistro.

Menyn är säsonganpassad och har flera spännande alternativ att erbjuda. Till frukost kan du välja mellan flera frukostpaket kombinerade med juicer, egengjorda smoothies eller kaffedrycker. Lunchmenyn varieras varje vecka och du kan välja mellan olika varmrätter, sallader, pajer eller grillade surdegssmörgåsar.

Till middag kan du avnjuta en två- eller trerätters kombinerad med ett glas noga utvalda öl- eller vinsorter. Gillar du fisk så finns bland annat smörstekt röding på menyn, och om du föredrar kötträtter kan du välja mellan exempelvis kalvschnitzel eller råbiff. Även flera veganska rätter finns på menyn.

Till dessert finns det flera hemgjorda alternativ att erbjuda, allt från chokladtryffel, cheesecake med jordgubbs- och rabarberkompott till en frasig äppelpaj med vaniljsås. Och som pricken över i:et – på helgerna erbjuds det fräscha bruncher som kan avnjutas i solskenet på uteserveringen. Förutom alkoholdrycker, här finns det såklart även alkoholfria dryckesalternativ, samt meny för de yngsta.

Västra Skogen tunnelbanestation är 8 minuters promenad från Tanja Café & Bistro i Solna.

Restaurant Location Map
Tanjas Café & Bistro
Epistelvägen 1C, Solna, 171 69

Restauranger i närheten

 1. Bistro Beaux Amis

  Bistro Beaux Amis

  Franskt
  125 recensioner
  1272m
  Bistro Beaux Amis
 2. Indian Garden Franzéngatan

  Indian Garden Franzéngatan

  Indiskt
  1 recensioner
  1350m
  Indian Garden Franzéngatan
 3. Beirut Bistro

  Beirut Bistro

  Libanesiskt
  188 recensioner
  1396m
  Beirut Bistro
 4. Texas Longhorn Hornsberg

  Texas Longhorn Hornsberg

  Amerikanskt
  21 recensioner
  1435m
  Texas Longhorn Hornsberg
 5. Piren Restaurang och Bar

  Piren Restaurang och Bar

  Fisk och Skaldjur
  17 recensioner
  1501m
  Piren Restaurang och Bar