TAK - Restaurangen

(100 recensioner)
Brunkebergstorg 4, Stockholm, 111 51
Japanskt, Sushi
À la carte-meny

Genomsnitt

Huvudrätt: 265 kr
Genomsnittspris: 495 kr

Beskrivning

Mötet mellan Japan och Norden är utgångspunkten i Restaurang TAKs matlagning. Med nordiska råvaror och japanska tekniker har välrenommerade Frida Ronge skapat en gastronomi med både särprägel och finess. Högt över Brunkebergstorg bjuder den 160-platser stora restaurangen på en fantastiskt utsikt och ett kvalitativt utbud av rätter där klassiska råvaror fått en ny skepnad, smak eller användning. Med Sveriges främsta utbud av drycker från Japan är TAK också en plats för dig som vill botanisera bland Sake, Umeshu eller Shochu.

TAK har sedan starten 2017 vunnit en rad utmärkelser och snabbt blivit en kulinarisk institution i Stockholm. Här äter du i en vacker omgivning ritad av arkitekten Gert Wingårdh. Restaurang TAK är också certifierad av både KRAV och MSC för att du som gäst ska känna dig trygg att råvarorna du har på tallriken är framtagna med hänsyn till människa och klimat.

TAK ligger i det nya kvarteret Urban Escape invid Brunkebergstorg, ett stenkast från Kungsträdgården, Drottninggatan eller Gamla Stan.

De rätter som visas på a la carte-menyer återspeglar den typ av mat som finns tillgänglig på restaurangen.

Gästrecensioner för TAK - Restaurangen
3,9
(baserat på 100 recensioner)

80%
av gästerna rekommenderar den här restaurangen

  • Mat
  • Drycker
  • Atmosfär
  • Service
  • Prisvärd
  • Läge

Rekommenderas för

  • utomhusservering (15)
  • affärssammanhang (28)
  • middag (62)
  • stora sällskap (13)
  • lunch (29)
  • exklusivt (28)
  • sällskap (37)
  • romantiskt (27)
  • trendigt (46)
  • prisvärt (8)
  • utsikt (73)
  • Av Alvin T från Västerås
    14 mars 2020

    Bra service, bra mat, rimliga priser.

  • Av Mari A från Stockholm
    9 mars 2020

    Fin miljö och trevlig personal samt god mat

  • Av Ingela H från Stockholm
    6 mars 2020

    Inte så bra. Seg anka, gick inte att skära i skålen den serverades ur. Fick be om tallrikar. Torsken var inte toppen, delvis lite okokt. Inget salt på bordet och slapp betjäning. Inte så lyckad lunch som vi fem damer hade förväntat oss.

  • Av Eva H från Stockholm
    5 mars 2020

    Jätte snygg restaurang, trevlig personal och goda viner men varmrätten jag valde medioker, smakade ingenting och således inte värt priset.

  • Av Charli E från Stockholm
    2 mars 2020

    Fantastisk utsikt och fin insikt i det kulinariska

  • Av Ann B från Stockholm
    28 februari 2020

    Trevligt som vanligt. Denna fredagen var det inte mycket folk och det var första gången som jag upplevde det. varit och ätit flera gånger och det är fortfarande hög kvalite på maten.

  • Av Helena F från Stockholm
    24 februari 2020

    Trevligt och gott

  • Av Birgitta L från Stockholm
    24 februari 2020

    Mycket nöjd. Utmärkt bemötande och underbart god mat. Dessutom en fantastisk miljö att sitta i.

  • Av Luisa S från Stockholm
    21 februari 2020

    bra ställe

  • Av Gunilla E från Stockholm
    20 februari 2020

    Alltid fantastiskt gott. Varit flera gånger på Tak, alltid lunch. Jag är inte vegetarian men äter ofta vegetariskt då ni ”får till det så fantastiskt” med smakerna. Vi var två pensionerade väninnor och kunde sitta i lugn och ro och blicka ned på vår gamla arbetsplats i Regeringskansliet. Älskar att komma över hustaken. Fantastiskt ställe. Ska även besöka på kvällen baren på terassen.

Restaurant Location Map
TAK - Restaurangen
Brunkebergstorg 4, Stockholm, 111 51

Liknande Restauranger

  1. Mr Voon

    Mr Voon

    Asiatiskt
    (228 recensioner)
    361m
    Mr Voon
  2. TAK - Izakaya

    TAK - Izakaya

    Japanskt
    (11 recensioner)
    1m
    TAK - Izakaya
  3. Kasai

    Kasai

    Japanskt
    (0 recensioner)
    989m
    Kasai
  4. Pong Buffé

    Pong Buffé

    Asiatiskt
    (5 recensioner)
    779m
    Pong Buffé
  5. Weidao

    Weidao

    Asiatiskt
    (54 recensioner)
    566m
    Weidao