map placeholder

Stranded In London

417 Strand, London, WC2R 0PD

***** Italienskt
  •  - London
Genomsnittlig
Huvudrätt: £14
Matkostnad: £29
Öppettider
Open from 12:00 to 15:00 for lunch and 17:00 to 23:00 for dinner, Monday to Thursday. Open from 12:00 to 15:00 for lunch and 17:00 to 23:30 for dinner on Friday and Saturday. Closed on Sunday.

Med sitt perfekta läge på The Strand i hjärtat av Londons teaterdistrikt är Stranded in London en avslappnad, modern restaurang som erbjuder menyer av hög kvalitet med moderna medelhavsrätter, italienska och brittiska rätter som passar vid alla tillfällen.

Stranded in London har sittplatser på två våningar för teaterbesökare och turister samt ortsbor och förbipasserande, och erbjuder en elegant bar- och restaurangatmosfär där matgäster kan njuta av färsk mat inköpt på närliggande marknader i London.

Restaurangen ligger precis runt hörnet från Covent Garden och nära Adelphi-, Savoy-, Lyceum-, Vaudeville- och Aldwych-teatrarna. Stranded in London är varm och välkomnande, och är ett utmärkt ställe att avnjuta ett brett sortiment av traditionella pastarätter eller att prova de saftiga fisk- och köttalternativen. Grillad färsk svärdfisk med blandad sallad, stekt filé med konjaks-, grädde- och svartpepparsås och Tagliatelle Porcini är bara några av de utmärkta rätterna på à la carte-menyn som väntar på att avsmakas.

Restaurangen är specialiserad på gruppbokningar för upp till 35 gäster för lunch och/eller middag, med två privata rum tillgängliga för middagsätande vid gruppevenemang. Stranded in London strävar efter att erbjuda kvalitetsmat och vänlig service till sina gäster, och erbjuder suverän mat, en avslappnad atmosfär och ett ypperligt läge.

Stranded In London

417 Strand, London, WC2R 0PD

Kontakta +44 2078360654
Hemsida

Se alla restauranger i London

Se alla restauranger i London West End

Tyvärr så kan du inte boka Stranded In London online via vår hemsida

Restauranger i närheten

Boka den här restaurangen