map placeholder

Sticky Fingers

1a Phillimore Gardens, Kensington, London, W8 7QG

((((* Amerikanskt
  • Sticky Fingers - London
  • Sticky Fingers - London
  • Sticky Fingers - London
  • Sticky Fingers - London
  • Sticky Fingers - London
  • Sticky Fingers - London
  • Sticky Fingers - London
  • Sticky Fingers - London
  • Sticky Fingers - London
  • Sticky Fingers - London
Genomsnittlig
Huvudrätt: £12
Matkostnad: £30
Öppettider
Sunday to Thursday: 12:00 - 22:00
Friday & Saturday: 12:00 - 23:00.

Excellent value for money. Food was lovely and plentiful. Service was amazing. The waitress was great and kept the Prosecco free flowing for 7 thirsty girls!!

Sarah 12 maj 2019
från London

Visa alla 608 recensioner

Sedan 1989 har Sticky Fingers serverat nordamerikanska och mexikanska klassiker ackompanjerade av en magnifik samling Rolling Stones-ikonografi.

Sticky Fingers är känt för sina innovativa cocktailar, men har även ett rykte om att servera de bästa revben i London. Restaurangen ägs av original Rolling Stones medlemmen Bill Wyman, och sällsynta original Stones-minnen pryder väggarna.

Sticky Fingers meny är fullmatad av amerikanska rätter, med favoriter som hickory-rökta revben, ”sticky stack” hamburgare med karamelliserad lök eller New England krabbkakor med vitlöksmajonnäs. Dessutom erbjuds ett stort utbud av smörgåsar, sallader och nyfångad fisk, och en rolig och färggrann barnmeny kommer att glädja de små.

Sticky Fingers Kensington är ett populärt kändistillhåll och en levande konceptrestaurang, som är känd för sina prisbelönta hamburgare och amerikanska maträtter. Du hittar Sticky Fingers London undangömt bakom Kensington High Street, bara 5 minuters promenad från tunnelbanestationen High Street Kensington.

Sticky Fingers

1a Phillimore Gardens, Kensington, London, W8 7QG

Kontakta +44 2079385338

Gör en reservation

Se alla restauranger i London

Se alla restauranger i Kensington

Kundbetyg för Sticky Fingers

4.2 ((((* (baserat på 608 recensioner)
89% matgäster rekommenderar denna restaurang
  • Mat (((()
  • Värde (((()
  • Atmosfär ((((*
  • Plats (((()
  • Service (((()
  • Drycker (((()

Rekommenderas för

  • middag (428)
  • lunch (322)
  • prisvärt (274)
  • stora sällskap (255)
  • trendigt (207)
  • barnvänlig (204)
  • underhållning (110)
  • romantiskt (47)
  • sällskap (37)
  • affärssammanhang (21)
  • frukost (13)
  • fika (9)
  • utomhusservering (8)
  • exklusivt (5)
  • utsikt (3)
  • ((((( 1 augusti 2019 av Nadine från London

    We went for the bottomless brunch
    had a great time, good variety of food options and it arrived quickly.
    the staff were very welcoming and the portion sizes were great..

  • ((((( 30 juli 2019 av Julie från London

    The Food was amazing and the prosecco just kept coming. Fantastic service too.

  • ((((( 22 juli 2019 av Sam från London

    Really good food, service and bottomless booze. Went with my boyfriend and we got the sharing nachos to start and they were huge! Followed by a large main course, and a massive slab of brownie for dessert.

    We also really liked they left the bottle of prosecco on the table for you to enjoy. It gets frustrating when the bottomless deal is just your glass being refilled constantly. Our waiter was really nice and told us when we had 15 minutes of our bottomless time left so we had time to get another bottle in before the end.

    Really recommend coming here if you want good value food and drinks in a casual and fun atmosphere.

  • ((((* 17 juli 2019 av Philip från NOTTINGHAM GB

    Great relaxed vibe . Great music played . Staff very friendly and efficient. Food really good.

  • ((((( 16 juli 2019 av Rose från Chelmsford

    Fantastic restaurant, we ate off the set menu and the food was a high standard and huge portions. The pimms went down well too! Lovely staff and would definitely recommend here.

  • ((((* 11 juli 2019 av Georgia från London

    Great vibe and staff

  • ((((( 11 juli 2019 av Parul från London

    Loved eating here. They had balloons and a candle in my brownie for my birthday. Service & food was excellent! Highly reccomend!

  • ((((( 7 juli 2019 av Clare från London

    The restaurant has a cool vibe, lots of memorabilia to look at. Service was great. Enough time was given between courses, drinks were flowing and the food was wonderful. Would recommend this place to everyone.

  • ((((( 10 juni 2019 av Kay från Middlesex

    Booked bottomless prosecco lunch with friends, 2nd visit for same deal & wasn’t disappointed, was as good as the 1st time.... the drink just keeps on coming & the food choice from a set menu is great
    We all chose the same meals
    Cod Goujons, Bbq chicken, Brownie.... all really good. After bottomless prosecco ended we went onto cocktails... they were great too! Nice place, Nice staff
    Nice atmosphere.

  • ((((* 15 maj 2019 av Roma från Isle of Wight

    Really enjoyed the food & atmosphere

Nästan klar! Vänligen fyll i dina uppgifter

  • Gäster:
  • Datum:
  • Tid:
  • Meny:
Ändra Bokningsnummer:

Dina kontaktuppgifter

  • Namn:
  • Email:
  • Telefon:
Ändra
* Obligatoriskt
Ange ditt förnamn
Ange ditt efternamn
Ange en giltig email
Ange ditt telefonnummer

Maila mig de senaste erbjudanderna från

Genom att slutföra denna bokning accepterar du Bookatables sekretesspolicy och de villkor som är associerade med dessa.

Bokning

Bokning bekräftad

En bekräftelse har skickats till beth.thomas@bookatable.com

  • Gäster:
  • Datum:
  • Tid:
  • Meny:
Ändra Bokningsnummer:

Restaurangdetaljer

Boka denna restaurang igen Stäng och återvänd till restaurangen

Ledsen!

Ett fel uppstod när din sökning skulle slutföras
Detta bord är inte längre tillgängligt eller kan inte bokas vid denna tidpunkt. Vänligen sök efter ett nytt bord.

Restauranger i närheten

Boka den här restaurangen