map placeholder

Smakbart

Fleminggatan 45, 112 32, Stockholm

***** Svenskt
  •  - Stockholm
  •  - Stockholm
  •  - Stockholm
  •  - Stockholm
Genomsnittlig
Huvudrätt: 180kr
Matkostnad: 395kr
Öppettider
Måndag - Torsdag: 11:00 - 23:00
Fredag: 11:00 - 01:00
Lördag: 13:00 - 01:00
Söndag: 13:00 - 22:00

Restaurang Smakbart älskar svensk gastronomi, vällagad husmanskost och närproducerade råvaror. Ett och annat inslag från andra delar av världen finns också på menyn och det imponerande ölsortimentet bjuder på såväl gamla klassiker från USA och Europa som nya favoriter från Visby bryggeri. Men att Sverige står i centrum råder det ingen tvekan om – inte heller när Zlatan sparkar bollen i mål.

Smakbarts meny har glimten i ögat och är uppdelad efter lite mat, mera mat, mycket mat och efter maten. Vill man ha lite mat kan man välja chilicheesenuggets, lökringar och mozzarellasticks med tre dippsåser, och för lite mera kan man beställa viltburgare med syltade kantareller, rödlök, dressing och pommes. Är man riktigt hungrig slår man med fördel till på en 250-grams Angus biff med wookade grönsaker, chilibearnaise och klyftpotatis och tar lite glass med färska bär och midori på maten.

Smakbart i Stockholm går i grått, svart och knalligt orange och helheten känns avskalat modern. Ett rejält ölsortiment och fräscha drinkar passar bra till livesporten som dessutom visas här – allt från golf och ishockey till alla stora fotbollsligor. Stadsbussarna 1 och 56 stannar precis utanför Smakbart på Flemingsgatan på Kungsholmen, och t-banestationerna Fridhemsplan, Rådhuset och T-centralen är alla på promenadavstånd.

Smakbart

Fleminggatan 45, 112 32, Stockholm

Kontakta +46 8273202
Hemsida

Se alla restauranger i Stockholm

Se alla restauranger i Innerstan

Tyvärr så kan du inte boka Smakbart online via vår hemsida

Restauranger i närheten

Boka den här restaurangen