map placeholder

Skärgårdsro

Marholmen, 76192, Norrtälje

***** Svenskt
 • - Stockholm
 • - Stockholm
 • - Stockholm
 • - Stockholm
 • - Stockholm
 • - Stockholm
Genomsnittlig
Huvudrätt: 200kr
Matkostnad: 390kr
Öppettider
Öppettider lör-sön 14.00 - 22.00

Mitt i det bedårande Roslagen, en knapp timme från Stockholm, ligger restaurang Skärgårdsro. Här serveras vällagad husmanskost med internationella inslag i en rogivande och naturskön miljö. Minisemester, konferenser eller en romantisk middag – Skärgårdsro utgör en perfekt mötesplats för alla slags sammankomster.

Menyn på Skärgårdsro uppdateras ständigt utifrån säsong och här bjuds det på alltifrån pocherad lax med purjolökscrème och örtquinoa till lättrökt vildsvin med puré på rotselleri som serveras med syrlig äppelmarmelad. Till samtliga varmrätter erbjuds också en hemlagad dessert som exempelvis hjortronmousse sprayad med vit choklad eller vinkokt äpple med vaniljglass och kola. Skärgårdsros dryckesmeny utgörs av en mängd högklassiga viner, såväl rosé som rött och vitt vin, tillsammans med ett flertal ölsorter och egenkryddat brännvin.

Restaurang Skärgårdsro på Marholmen 1 har en gemytlig och trivsam atmosfär med generösa fönster som bjuder på en magnifik utsikt över skärgården. Hit går det bland annat att ta sig med buss från Norrtälje eller båt från Vaxholm och Furusund.

Skärgårdsro

Marholmen, 76192, Norrtälje

Kontakta +46 761269781
Hemsida

Se alla restauranger i Stockholm

Se alla restauranger i Stockholm Skärgård

Tyvärr så kan du inte boka Skärgårdsro online via vår hemsida

Restauranger i närheten

Boka den här restaurangen