map placeholder

Skantzen Brukshotell

Skantzgatan 7, 734 40, Hallstahammar

***** Crossover
  •  - Västerås
Genomsnittlig
Huvudrätt: 150kr
Matkostnad: 320kr
Öppettider
Måndag - Lördag: 17.00 - 23.00

Hos Skantzen Brukshotell i Skansen slår du dig ner i en vacker matsal eller ute på terrassen som bjuder på en slående utsikt över Skantzsjön. Här njuter du av välkomponerad mat i en skön atmosfär.

Menyn lovar goda rätter som passar alla smaker. Börja med att plocka från en härlig deliplanka med salami, chorizo, brieost, Västerbottenost och fikonmarmelad. Fortsätt sedan med en hemmagjord räkmacka med handskalade räkor, sallad, citron, ägg och majonnäs, eller prova på en vegetarisk burgare på kikärtor och grönsaker, vilken serveras med pommes frites.

Skantzen Brukshotell i Hallstahammar väljer sina råvaror varsamt för att endast erbjuda det bästa. Här finns också en lång lista med frestande drycker, till exempel rött och vitt vin från både gamla och nya världen, samt hantverksöl från små bryggerier. Till efterrätt kan man prova en citronmousse toppad med lakritschips.

Skantzen Brukshotell hittar du på Skantzgatan 7, där mat och läge tillsammans skapar en magisk upplevelse. Det är endast en kilometer till Hallstahammar station.

Skantzen Brukshotell

Skantzgatan 7, 734 40, Hallstahammar

Kontakta +46 22021200
Hemsida

Se alla restauranger i Västerås

Tyvärr så kan du inte boka Skantzen Brukshotell online via vår hemsida

Restauranger i närheten

Boka den här restaurangen