map placeholder

Skanstull Restaurang & Radiobar

Regeringsgatan 71, 111 56, Stockholm

***** Vegetariskt
  • default
Genomsnittlig
Huvudrätt: 140kr
Matkostnad: 280kr
Öppettider
25 Juni - 18 Augusti Onsdag - Lördag 17.00 - 22.00

Skanstull Restaurang & Radiobar i Stockholm ligger på gränsen mellan stadsdelarna Vasastan och Östermalm. Restaurangen har en egen radiokanal, Radio Skanstull, som direktsänder på loftet ovanför restaurangen.

Skanstull Restaurang & Radiobars meny innehåller ”soulfood” och skaldjur med influenser från den amerikanska södern. Här finns bland annat hummer, spicy king crab och chicken & waffles med friterad kyckling. På lördagar dukas det upp till brunch, med belgiska våfflor bland delikatesserna.

På Skanstull Restaurang & Radiobar är konsten en del av helheten. Här arrangeras konstutställningar där både välkända, samtida och yngre konstnärer ställer ut sina verk. Restaurangen har 30 sittplatser och en våning upp sänder Radio Skanstull liveradio. Det finns även sittplatser på övervåningen, där man kan sitta och lyssna på radiosändningen tillsammans med mat och dryck.

I närheten av Skanstull Restaurang & Radiobar ligger parken Humlegården och närmaste tunnelbanestation är Hötorgets T-bana som ligger på 4 minuters gångavstånd.

Skanstull Restaurang & Radiobar

Regeringsgatan 71, 111 56, Stockholm

Kontakta +46 8209596
Hemsida

Se alla restauranger i Stockholm

Se alla restauranger i Innerstan

Tyvärr så kan du inte boka Skanstull Restaurang & Radiobar online via vår hemsida

Restauranger i närheten

Boka den här restaurangen