Guide MICHELIN 2020

Seven Park Place by William Drabble

(147 recensioner)
7-8 Park Place St James's, London, London, SW1A 1LS
Franskt, Haute Cuisine, Eftermiddagste, Gourmet
À la carte-meny

Topperbjudande

Specialerbjudande från TheFork -
TheFork Special Michelin Offer - 3 Courses & A Glass of Bubbles £60pp

Det här erbjudandet gäller från juli 4, 2020 till och med oktober 31, 2020, i enlighet med tillgänglighet som visas i bokningsgränssnittet. Erbjudandet inkluderar ej kostnader för service men inkluderar moms. Det finns ytterligare information om detta erbjudande, vänligen klicka på länken/länkarna.

Genomsnitt

Huvudrätt: 20 GBP
Genomsnittspris: 71 GBP

Öppettider

Tuesday to Saturday: 12:00 - 13:45 & 18:30 - 21:30.

Beskrivning

Kritikerrosade Seven Park Place by William Drabble är stolta över en fantastisk Michelin-stjärna och 4 AA Rosettes för sin sublima franska mat. Det chica Seven Park Place ligger i det lyxiga 5-stjärniga St James Hotel and Club, nära exklusiva Mayfair.

Modern fransk mat tillagas av de finaste brittiska ingredienserna med stor kulinarisk skicklighet och kreativitet. The Seven Park Place erbjuder sublima säsongsbetonade rätter på menyn, så som delikat mousse av pilgrimsmussla med citronsmör eller ankleverterrine med vindruvschutney. Klassiska rätter på Seven Park Place Mayfair är lammfilé med confiterade tomater och bondbönor, eller färsk marulkssoppa med mjuka örter.

Inne på det sofistikerade St James presenterar restaurangen Seven Park Place en utsökt vinlista med säsongens nyupptäckta skatter, tillsammans med fantastiska årgångsviner.

Denna restaurang är symbol för elegans, Seven Park Place i London ligger just intill St James's Street. Green Park tunnelbanestation ligger 5 minuters promenad bort.

De rätter som visas på a la carte-menyer återspeglar den typ av mat som finns tillgänglig på restaurangen.

Gästrecensioner för Seven Park Place by William Drabble
4,6
(baserat på 147 recensioner)

94%
av gästerna rekommenderar den här restaurangen

  • Mat
  • Drycker
  • Atmosfär
  • Service
  • Prisvärd
  • Läge

Rekommenderas för

  • fika (23)
  • utomhusservering (6)
  • frukost (8)
  • affärssammanhang (38)
  • barnvänlig (10)
  • middag (91)
  • underhållning (14)
  • stora sällskap (11)
  • lunch (61)
  • exklusivt (79)
  • sällskap (32)
  • romantiskt (73)
  • trendigt (16)
  • prisvärt (20)
  • utsikt (8)
  • Av Tolga T från London
    10 juli 2020

    I like the ambiance and service. The highlight of the night was the lamb.

  • Av Edward W från London
    28 februari 2020

    Me and my partner thoroughly enjoy our visit to this amazing restaurant, the service was exquisite, the food was delicious and the service was 1st class. Very warm welcoming and swiftly direct you to tour table.

  • Av Nick M från London
    25 februari 2020

    Great location for a quiet dinner. Excellent friendly service. Great food and nice little touches. We had the set 3 course dinner which we thought was good value.

  • Av Hannah P från London
    20 februari 2020

    I had a star deal booking for 2 people, the booking was for 21:30pm, when we arrived there were a few diners in the restaurant. We were allowed to choose a table we wanted to dine at, and the staff were very accommodating and attentive. The food was excellent, the staff offered us small eats that were off the menu. We ordered the scallops and lamb which were beautifully plated and cooked to perfection. Soon we had the restaurant to ourselves which was very romantic. I would highly recommend this restaurant and the great food. If you’re looking for a romantic, quaint restaurant with great food, this is a must try I will definitely be back!

  • Av Naomi G från London
    8 februari 2020

    Really nice place with really nice food

  • Av Mark W från Andover
    30 januari 2020

    Outstanding service, flavoursome food and high quality wine. Wide choice of dishes on the fixed price menu. Lots of little extras such as amuse vouches and petite fours included. All round an excellent dining experience.

  • Av Alison Lee L från London
    13 december 2019

    Fantastic meal, great service and a very enjoyable evening. Lots of extras on top of the three courses ordered. Will be back.

  • Av Kim G från Woking
    26 november 2019

    Fantastic food, went for the 3 course with bubbles deal but we got so much more including canapés, amuse bouche and luxury chocolates.

  • Av Jack D från Shepperton Surrey
    13 november 2019

    My colleague Vic and I were pleasantly surprised with the makeover of the restaurant area. Tastefully decorated and offers more space than the previous layout. The food was as usual the highest quality and wonderfully presented. The service was impeccable as it has been over the last 12 years since we first found 7PP

  • Av Jane H från London
    8 november 2019

    All the dishes we selected were superb both in presentation and taste Really could not fault the food at all

Restaurant Location Map
Seven Park Place by William Drabble
7-8 Park Place St James's, London, London, SW1A 1LS

Nuvarande erbjudanden

  • Specialerbjudande från TheFork -
    TheFork Special Michelin Offer - 3 Courses & A Glass of Bubbles £60pp

Liknande Restauranger

  1. Hakkasan - Mayfair

    Hakkasan - Mayfair

    Kinesiskt
    (241 recensioner)
    568m
    Hakkasan - Mayfair
  2. The Game Bird

    The Game Bird

    Brittiskt
    (50 recensioner)
    58m
    The Game Bird
  3. Bellamy's Restaurant

    Bellamy's Restaurant

    Franskt
    (244 recensioner)
    596m
    Bellamy's Restaurant
  4. Mele e Pere

    Mele e Pere

    Italienskt
    (1721 recensioner)
    696m
    Mele e Pere
  5. Sake no Hana

    Sake no Hana

    Japanskt
    (724 recensioner)
    83m
    Sake no Hana