map placeholder

Scandic Norra Bantorget

Wallingatan 15, 107 24, Stockholm

***** Svenskt
  •  - Stockholm
  •  - Stockholm
Genomsnittlig
Huvudrätt: 170kr
Matkostnad: 335kr
Öppettider
måndag - fredag 06:30 - 22:00
Lördag 07:00 - 22:00
Söndag 07:00 - 11:30

Omringad av några av Stockholms innerstads bästa barer, precis runt hörnet från Centralbadet, ligger hotellrestaurangen Hotell Scandic Norra Bantorget. Här serveras vällagad mat i en modern men mysig hotellmiljö.

På Hotell Scandic Norra Bantorgets meny möts svenska traditioner och internationella influenser. Här finns klassiker som kantarelltoast och räkmacka, typiskt svenska rätter som rentartar och älg gryta, samt varmrätter som fisk- och skaldjursgryta och svamprisotto. På morgonen serverar Hotell Scandic Norra Bantorget givetvis en generös frukostbuffé och på lunchen är det à la carte som gäller. Om solen skiner kan du dessutom välja att äta på uteserveringen.

Hotell Scandic Norra Bantorget i Stockholm är modernt inrett och ligger perfekt till för den som vill utforska huvudstadens alla sevärdheter eller gå vidare efter middagen för en drink på någon av stadens alla barer. Hötorgets T-bana ligger bara några minuter bort, och om vädret tillåter kan du promenera till de flesta centrala delarna av staden.

Scandic Norra Bantorget

Wallingatan 15, 107 24, Stockholm

Kontakta +46 851767000
Hemsida

Se alla restauranger i Stockholm

Se alla restauranger i Innerstan

Tyvärr så kan du inte boka Scandic Norra Bantorget online via vår hemsida

Restauranger i närheten

Boka den här restaurangen