map placeholder

Sapori Italiani Enskededalen

Sockenvägen 529, 121 34, Enskededalen

***** Italienskt
  •  - Stockholm
  •  - Stockholm
Genomsnittlig
Huvudrätt: 0kr
Matkostnad: 0kr
Öppettider
Måndag - Fredag 10.00-22.00 Lördag - Söndag 12.00-22.00

På Sapori Italiani Enskededalen hämtas all inspiration från Italien. Råvarorna väljs noggrant ut med respekt för djur och natur i åtanke, och målet är att skapa en helhet där mat och dryck bidrar till en äkta italiensk upplevelse för alla sinnen.

Sapori Italianis meny är som en italiensk ordbok, full av alla de ingredienser och smaker vi förknippar med det stövelformade landet vid Medelhavet. Pizza finns det gott om: som Pizza Isabel med soltorkade tomater, vitlök, champinjoner, paprika och basilika, och Pizza Mamma Mia med oliver, champinjoner och prosciutto crudo. Men restaurang Sapori Italiani är bra mycket mer än en pizzeria. Här serveras antipasti med italienska charkuterier, grillade grönsaker och oliver, pastarätter som Penne al Pollo med kyckling och chèvre och Sapori con Filetto di Manzo al Tartufo med strimlad oxfilé, tryffelsås, knaperstekt bacon och grana padano. Renodlade kötträtter serveras också, och risotto och sallader. Det perfekta avslutet på den italienska upplevelsen är givetvis en tiramisú.

För en komplett italiensk upplevelse med passande italienska viner, gå till Sapori Italiani i Enskededalen, ganska exakt halvvägs mellan Kärrtorps och Skogskyrkogårdens tunnelbanestationer på Sockenvägen.

Sapori Italiani Enskededalen

Sockenvägen 529, 121 34, Enskededalen

Kontakta +46 8393323
Hemsida

Se alla restauranger i Stockholm

Se alla restauranger i Enskede

Tyvärr så kan du inte boka Sapori Italiani Enskededalen online via vår hemsida

Restauranger i närheten

Boka den här restaurangen