map placeholder

Ruby Blue

1 Leicester Place, Leicester Square, London, WC2H 7BP

((((* Internationellt
  • Ruby Blue - London
  • Ruby Blue - London
  • Ruby Blue - London
  • Ruby Blue - London
  • Ruby Blue - London
  • Ruby Blue - London
  • Ruby Blue - London
  • Ruby Blue - London
  • Ruby Blue - London
Genomsnittlig
Huvudrätt: £8
Matkostnad: £25
Öppettider
Monday to Friday: 17:00 - 03:00. Saturday: 17:00 - 23:00.

We have a fantastic dining exp with Ruby blue

Huwie 07 juni 2019
från London

Visa alla 44 recensioner

Ruby Blue är en chic och spännande restaurang, bar och lounge med utsikt över den världsberömda Leicester Square i West End. Över 2 våningar serveras ett brett utbud av internationella rätter och snacks tillsammans med en superb cocktaillista.

Menyn på Ruby Blue erbjuder en fantastisk blandning av internationella rätter. Restaurangen erbjuder nyansrika kombinationer, så som kolgrillade kycklingbröst marinerade med citron och timjan med chorizo, getost och paprika, eller klassiska snacks som klibbiga BBQ-revben. Dessutom erbjuds fajitas och traditionella stenugnsbakade pizzor, samt olika vegetariska alternativ och en rad desserter. En före teatern-meny tillgodoser restaurangens läge i hjärtat av West End.

På kvällen förvandlas Ruby Blue Leicester Square till en pulserande London-klubb. Ett enormt utbud av spännande cocktailar, viner, champagne och ölsorter serveras, perfekta att avnjuta på uteserveringen.

Ruby Blue ligger på den livliga Leicester Square, omgiven av London exklusiva teatrar. Leicester Square tunnelbanestation ligger mindre än 1 minuters promenad bort.

Ruby Blue

1 Leicester Place, Leicester Square, London, WC2H 7BP

Kontakta +44 2079682440

Gör en reservation

Se alla restauranger i London

Se alla restauranger i Leicester Square

Kundbetyg för Ruby Blue

4 ((((* (baserat på 44 recensioner)
75% matgäster rekommenderar denna restaurang
  • Mat ((((*
  • Värde (((()
  • Atmosfär ((((*
  • Plats (((()
  • Service ((((*
  • Drycker (((()

Rekommenderas för

  • middag (22)
  • romantiskt (21)
  • prisvärt (17)
  • stora sällskap (14)
  • trendigt (12)
  • underhållning (10)
  • utsikt (9)
  • exklusivt (5)
  • lunch (5)
  • sällskap (4)
  • barnvänlig (3)
  • ((*** 16 februari 2016 av Nicole från London

    Service poor wasn't asked for sauces or checked on ect. Booked a table for 6 o'clock but was early yet at half 6 when we still wanted coffee we was told they want our table if we wernt early we would of still been eating?? We were out with friends and wanted to spend time at the table not rush in and rush out!!

  • ((((( 25 november 2015 av Mehwish från London

    food was amazing, came for my 18th birthday had such a great time. would definitely come again!

  • ((((( 6 november 2015 av Claire från Rainham

    The lamb was amazing

  • ((((* 7 oktober 2015 av Wendy från London

    Excellent food and service

  • ((((( 21 september 2015 av John från Lancaster District

    Excellent food and cocktails. Great service and polite staff.

  • (**** 11 november 2014 av EMcC från London

    During our dinner MICE were spotted in the dining room we, very calmly, mentioned this to the waitress who didn't seem surprised or go to investigate the problem. We asked to speak to the the manager, again she wasn't surprised or go to investigate just said she'd phone the pest control people. Manager then said dinner was free as if it was a big deal not to us weren't planning on paying as mice with dinner was not the dining experience we were planning for the evening.Complaint has been made to Westminster Council investigation ongoing.

  • (**** 28 oktober 2014 av Angela från London

    No one greeted us as we arrived although staff walked past us and continued to do so until we stopped one of the to tell them we had a reservation. Waiting service was friendly however the staff seemed very confused as the restaurant appears to have so many special offers. First bill was wrong. The only food that we could say was good were the ribs and brownie other that those I wouldn't bother with the burger, blue cheese salad, calamari or strawberry sundae. We choose an American Restaurant as our son wanted a good burger for his birthday, Burger King delivers a better burger! Music is very loud.

  • ((((* 28 april 2014 av Jim från addleston

    Very good experience, we asked to be served promptly as we were seeing a show afterwards and they obliged in the most pleasant manner. The food was very good and restaurant itself had a great atmosphere,

  • ((((( 20 januari 2014 av Joanne från London

    the service and food at Ruby Blue was simply amazing. The food is quick to come out but is all hot and to a very high standard. The menu only has a number of dishes, but with good range and excellent taste.

  • (((** 28 december 2012 av Ry27 från London

    Booked for 20/12/12 for 6.30pm. Took over 3 hours for a quick bite before drinks (only3peole) Food very good, service terrible. Drained all Christmas cheer. Shame.

Nästan klar! Vänligen fyll i dina uppgifter

  • Gäster:
  • Datum:
  • Tid:
  • Meny:
Ändra Bokningsnummer:

Dina kontaktuppgifter

  • Namn:
  • Email:
  • Telefon:
Ändra
* Obligatoriskt
Ange ditt förnamn
Ange ditt efternamn
Ange en giltig email
Ange ditt telefonnummer

Maila mig de senaste erbjudanderna från

Genom att slutföra denna bokning accepterar du Bookatables sekretesspolicy och de villkor som är associerade med dessa.

Bokning

Bokning bekräftad

En bekräftelse har skickats till beth.thomas@bookatable.com

  • Gäster:
  • Datum:
  • Tid:
  • Meny:
Ändra Bokningsnummer:

Restaurangdetaljer

Boka denna restaurang igen Stäng och återvänd till restaurangen

Ledsen!

Ett fel uppstod när din sökning skulle slutföras
Detta bord är inte längre tillgängligt eller kan inte bokas vid denna tidpunkt. Vänligen sök efter ett nytt bord.

Restauranger i närheten

Boka den här restaurangen