map placeholder

Bona Dea

Bahnhofplatz 15, 8001, Zürich

(((() Vegetariskt
  • Bona Dea
  • Bona Dea
  • Bona Dea
  • Bona Dea
  • Bona Dea
  • Bona Dea
  • Bona Dea
  • Bona Dea
Genomsnittlig
Huvudrätt: Fr.24
Matkostnad: Fr.35
Öppettider
Montag - Sonntag: 11.30 - 14.30 Uhr und 17.30 - 23.00 Uhr

Vielseitiges, leckeres Buffet. Sehr freundlicher, aufmerksamer Kellner

Sandra 03 juni 2019
från City

Visa alla 257 recensioner

Im vegetarischen Restaurant Bona Dea werden die Freuden der Natur phantasie- und kunstvoll zelebriert, veredelt mit allen kulinarischen Raffinessen. Frisch aus dem Garten Eden und verführerisch inszeniert am Gourmet-Buffet. Die warmen Gerichte, verschiedenen Salate, Chutneys und Desserts orientieren sich an der asiatischen Küche. Das Buffet wird durch saisonale Spezialitäten aus anderen Teilen der vegetarischen Geographie ergänzt. Frisch gepresste Fruchtsäfte, biologische Biere und Weine runden das Getränkeangebot ab.

Bona Dea

Bahnhofplatz 15, 8001, Zürich

Kontakta +41 442171586
Hemsida

Gör en reservation

Se alla restauranger i Zürich-Zentrum

Kundbetyg för Bona Dea

4.3 (((() (baserat på 257 recensioner)
93% matgäster rekommenderar denna restaurang
  • Mat (((()
  • Värde ((((*
  • Atmosfär ((((*
  • Plats (((()
  • Service (((()
  • Drycker ((((*

Rekommenderas för

  • lunch (175)
  • middag (165)
  • affärssammanhang (86)
  • sällskap (72)
  • trendigt (38)
  • prisvärt (36)
  • romantiskt (35)
  • fika (24)
  • barnvänlig (11)
  • frukost (8)
  • exklusivt (6)
  • utomhusservering (4)
  • underhållning (3)
  • stora sällskap (2)
  • utsikt (2)
  • ((((( 9 juni 2019 av Christophe från Zürich

    Ideally located vegetarian restaurant with many vegan options. Very tasty dishes.

  • ((((( 3 juni 2019 av Sandra från City

    Vielseitiges, leckeres Buffet. Sehr freundlicher, aufmerksamer Kellner

  • ((((( 29 maj 2019 av Alain från Bona Dea (Zürich)

    „Lilly“ served with charme and connaissance.
    Quiet place, various plates, salads, soups, vegan and vegetarian dishes and desserts. All clearly declared.
    Local season veg and selected, mainly indian style curries, breads, idlis, and many more delicious food to choose by yourself.
    Guest there for more than 10/20 years?
    Thank you, nice new arrangement, moderate price.

  • (((** 28 maj 2019 av Katharina från Zurich

    Food good
    Drinking water way to expensiv

  • (((** 27 maj 2019 av Jamilla från Zürich

    pretty location and a little buffet. cozy and classical music.
    expensive, the food was a bit too much cooked and therefore very soft on top it had lots of spicy food. too spicy and bitter for me often.
    Therefore I prefered the saladbar...
    I tried the homemade ice tea. Not my taste.

    there were 2 people working, so we had to wait sometimes a bit. But all in all they were very friendly and nice.

  • ((*** 24 maj 2019 av Sandra från Zürich

    we arrived at 20.30h and the buffet was mostly eaten, the chickpea pattys were so dryed out that we had to leave them on our plates.
    the curries and the dahl were nice.

  • ((*** 24 maj 2019 av Susana från Zürich

    we choose the restaurant for lunch because of the location as we where all arriving with trains. It was disappointing. The only positive thing was the service. Expensive Buffet, some food was dry, it was just nothing special. with 29.- a small plate I expect much more.

  • ((((( 23 maj 2019 av Severien från Zurich

    delicious

  • (((** 22 maj 2019 av Dinnerlady från zurich

    The atmoshere is warm and nice.
    It s a pity that it s only buffet-form and unfortunately the dishes are not hot, even they should be warm because it is declared as WARM & COLD buffet)
    you can choose between one plate to fill up for 29 sfr (without soup and desert and a bread) or à discretion for 39sfr (included soup, desert and bread), which is for my opinion a proud prize for a plate!
    some dishes are really nice and different than usual, the choise is various

  • ((((( 17 maj 2019 av Lis från Steinmaur

    angenehmes Restaurant mit feinem Essen und freundlicher Bedienung.

Nästan klar! Vänligen fyll i dina uppgifter

  • Gäster:
  • Datum:
  • Tid:
  • Meny:
Ändra Bokningsnummer:

Dina kontaktuppgifter

  • Namn:
  • Email:
  • Telefon:
Ändra
* Obligatoriskt
Ange ditt förnamn
Ange ditt efternamn
Ange en giltig email
Ange ditt telefonnummer

Maila mig de senaste erbjudanderna från

Genom att slutföra denna bokning accepterar du Bookatables sekretesspolicy och de villkor som är associerade med dessa.

Bokning

Bokning bekräftad

En bekräftelse har skickats till beth.thomas@bookatable.com

  • Gäster:
  • Datum:
  • Tid:
  • Meny:
Ändra Bokningsnummer:

Restaurangdetaljer

Boka denna restaurang igen Stäng och återvänd till restaurangen

Ledsen!

Ett fel uppstod när din sökning skulle slutföras
Detta bord är inte längre tillgängligt eller kan inte bokas vid denna tidpunkt. Vänligen sök efter ett nytt bord.

Restauranger i närheten

Boka den här restaurangen