Waipo Stockholm

(2343 recensioner)
Jakobsbergsgatan 15, Stockholm, 111 44
Kinesiskt
À la carte-meny

Topperbjudande

Star Deal - 8-rätters avsmakningsmeny med valfri dessert 498 kr per person

Tillgängligt för middag (mån-sön) t.o.m. 31 Dec 2020 och i mån av plats. Rätterna är från en satt meny och kan komma att ändras. Gäller enbart bokningar via Bookatable och kan inte kombineras med andra erbjudanden

Öppettider

Måndag-Tisdag: 11.00-22.00
Onsdag-Torsdag: 11.00-23.00
Fredag: 11:00-00.00
Lördag: 12.00-00.00
Söndag: 17.00-22.00

Beskrivning

Genuin mat från Kinas dominerande matprovinser och modern service i form iPads som byggts in i borden. Restaurang Waipo i Mood Gallerian i centrala Stockholm tillvaratar uråldriga mattraditioner i en högteknologisk miljö och serverar mängder av smårätter som kan delas på ett familjärt sätt eller ätas enskilt både som lunch eller hela avsmakningsmenyer. Waipo Stockholm utsågs till Sveriges bästa kinesiska restaurang år 2013 av Asian Curry Awards.

Waipo Stockholms meny utgörs bland annat av lammracks med chilioljasås samt inbakade kycklinglår med friterade potatisstrimlor och sparris. Här finns också räkdumplings gjorda på rismjöl och krispig anka med chilisås på jordnötter. Till dessert erbjuds alltifrån mangosorbet med färsk mango sago med röda bönor, minirisbollar och svartpudding. Waipo Stockholm har dessutom en välbalanserad vinlista med originella drinkar och en mängd högkvalitativa vinsorter.

Inredningen på Waipo i Stockholm är ljus, fräsch och inspirerande. Alldeles intill finns sevärdheter som Kungsträdgården, Stureplan och Hötorget. Närmaste tunnelbanestation är Östermalmstorg som är 3 minuters promenad bort.

De rätter som visas på a la carte-menyer återspeglar den typ av mat som finns tillgänglig på restaurangen.

Gästrecensioner för Waipo Stockholm
4,3
(baserat på 2343 recensioner)

96%
av gästerna rekommenderar den här restaurangen

  • Mat
  • Drycker
  • Atmosfär
  • Service
  • Prisvärd
  • Läge

Rekommenderas för

  • fika (10)
  • utomhusservering (94)
  • frukost (4)
  • affärssammanhang (669)
  • barnvänlig (142)
  • middag (2098)
  • underhållning (18)
  • stora sällskap (621)
  • lunch (501)
  • exklusivt (295)
  • sällskap (1342)
  • romantiskt (721)
  • trendigt (655)
  • prisvärt (1307)
  • utsikt (40)
  • Av Nöjd gäst A från Stockholm
    27 januari 2020

    Åt under krogveckan deras avsmakningsmeny och var så nöjd. Maten var fantastiskt och likaså miljön.

  • Av Cynthia L från Sollentuna
    25 januari 2020

    The staff was friendly but the service was a bit slow and the first course of the 8 small dishes was not served directly from the kitchen but left on a tray nearby. One of the dishes was VERY salty. The rest of the dishes were good and above average and innovative. I would go again just to give them a second chance and to try other dishes.

  • Av Lotta I från Stockholm
    25 januari 2020

    Besökte Waipo under krogveckan. Åt 5-rätters avsmakningsmenyn som var helt fantastiskt. Återkommer gärna!

  • Av Carina J från stockholm
    25 januari 2020

    Firade 2 stycken 60-åringar med överraskningsfest. Så lyckat och så god mat!

  • Av Amanda A från Stockholm
    25 januari 2020

    Goda fräscha spännande smaker

  • Av Imer Y från Stockholm
    25 januari 2020

    Bra! Märktes dock på serveringspersonalen att det var en stressig kväll men alla var trevliga och maten var supergod!

  • Av Marie louise J från Stockholm
    24 januari 2020

    Vi firade min sons 30 årsdag och var mkt nöjda med besöket. Placeringen, servicen och MATEN!

  • Av Ann M från Stockholm
    24 januari 2020

    Supergod mat, trevlig personal och bra ljudnivå i lokalen så att det lätt gick att prata utan att man behövde skrika. Rekommenderas varmt!

  • Av Charlotte G från Stockholm
    22 januari 2020

    My favourite dishes are crispy duck and the korean noodles. Both dishes are fantastic!

  • Av Emil K från Stockholm
    20 januari 2020

    Waipo´s dumpling is extremley good.

Restaurant Location Map
Waipo Stockholm
Jakobsbergsgatan 15, Stockholm, 111 44
Telefon: +46 8211301

Nuvarande erbjudanden

  • Star Deal - 8-rätters avsmakningsmeny med valfri dessert 498 kr per person
  • 5-rätters Alla hjärtandsdagmeny med ett glas Champagne - 399 kr per person.
  • Krogveckan 2020: 5-rätters avsmakningsmeny för 300 kr per person
  • 8 Rätters avsmaknings meny Med valfri Dessert 498kr P.P

Liknande Restauranger

  1. Wäng Izakaya

    Wäng Izakaya

    Asiatiskt
    (9 recensioner)
    945m
    Wäng Izakaya
  2. Magnolia

    Magnolia

    Asiatiskt
    (76 recensioner)
    1.7km
    Magnolia
  3. Eat East

    Eat East

    Kinesiskt
    (25 recensioner)
    1.3km
    Eat East
  4. HARRY B JAMES

    HARRY B JAMES

    Amerikanskt
    (11 recensioner)
    350m
    HARRY B JAMES
  5. Restaurang & Pub Anchor

    Restaurang & Pub Anchor

    Amerikanskt
    (1 recensioner)
    975m
    Restaurang & Pub Anchor