Recensioner för Waipo Stockholm

4.3
(baserat på 2381 recensioner)
Jakobsbergsgatan 15, Stockholm, 111 44
2381 recensioner
Sortera efter: nyaste
  • Av Richard D från Stockholm
    3 juli 2020

    Helt ok, bra värde för pengarna med bookatable erbjudendet. Dock mindre bra än förut. Billigare råvaror och lite snålare med vinet spara pengar i Coronatider antar jag

  • Av Jan G från Sundbyberg
    3 juli 2020

    Some off the dishes on the tasting menu was very dry and should have come with sacue. I had a la carté before and recomend that rather than the tasting menu.

  • Av Saga P från Stockholm
    1 juli 2020

    Excellent vegan rastning menu that I would highly recommend. A lots of different flavours, textures and dishes that were presented in a nice way! If I would visit out again( which is most truly) then I would order the deep fried banana and Ask if I could get the soy ice cream instead of sorbet! The staff was also very kind and helpfull

  • Av Matilda L från Stockholm
    7 mars 2020

    Dumplings are unreal!!

  • Av Emelie B från Stockholm
    7 mars 2020

    Tog avsmakningsmeny 8-rätter. Räkorna, dumpningsen och biffrullanderna var superbra. Överlag var maten riktigt bra. Vårrullarna var det enda tråkiga. Trevlig lokal. Dock var personalen inte speciellt service-minded. Inte otrevliga men attityden att de var trötta på sitt jobb. Frågade heller inte om vilken avsmakningsmeny man ville ha utan började bara servera kött. Vi har vegetarian i familjen.

  • Av Anna-karin D från Stockholm
    25 februari 2020

    Excellent food and great service!

  • Av Nick D från Stockholm
    23 februari 2020

    Maten är helt fantastisk. Speciellt soppan, rätt 62. Vi har gått till Waipo 6 ggr nu bara för att äta soppan.

  • Av Marzena J från Stockholm
    22 februari 2020

    Asian food taken to new heights.

  • Av Bjarne F från sthlm
    22 februari 2020

    Upplevelsen på restaurangen var utmärkt och servicen mycket bra

  • Av Mia L från Stockholm
    21 februari 2020

    Very nice atmosphere. We did the 8 course taster menu and most of it was very good. They did indicate that some of the dishes were a bit spicy and I felt that they didn’t get it quite right as one that was marked with two chilies were milder than the ones with just one chili. Overall though it was a great experience.