Recensioner för Restaurang Smak Selma Spa

3.9
(baserat på 282 recensioner)
Sundsbergsvägen 3, Sunne, 686 35
281 recensioner
Sortera efter: nyaste
 • Av Christer E från Örebro
  8 augusti 2020

  Tyckte att maten var lite smaklöst

 • Av Bengt A från Forshaga
  15 juli 2020

  Bra mat och hantering av Corona

 • Av Sara G från Karlstad
  14 mars 2020

  Mycket bra!

 • Av Linus E från Karlstad
  14 mars 2020

  Fantastiskt bra buffé, brett utbud vad gäller kall mat, varm mat men dessutom dessert.

 • Av Suzanne W från Karlstad
  14 mars 2020

  Vi fick info i receptionen om att maten inte serveras som buffe pga Coronaviruset. Men väl på plats var det ändå buffé. Bättre kommunikation mellan avdelningarna kanske vore bra. Hade vi blivit mer uppvaktade vid bordet hade vi säkert beställt in några fler flaskor vin. Ge servitriserna en bonus på det de serverar kanske de blir lite mer säljande. Det var väldigt kallt i lokalen så vi frågade tillslut efter filtar, men det fanns inga.

 • Av Veronica A från Kristinehamn
  13 mars 2020

  Lika trevlig miljö som alltid och personalen är väldigt trevlig att ha att göra med. Maten var god, men kanske inte riktigt i klass med tidigare besök under åren. Det är vällagat och ordentligt tilltaget, men smakerna har blivit något mindre framträdande. Gott, men inte samma wow-känsla som tidigare.

 • Av Malin E från Karlstad
  13 mars 2020

  Man fick vänta länge på maten, alla satt och väntade för länge. Servitriserna kom ut samtidigt till alla precis som de gick efter visst klockslag vilket gjorde att de inte läser av när folk har ätit klart. Det var inte så mycket folk men det upplevdes ändå stressat. Borden sitter för nära varandra.

 • Av Ann A från Smögen
  12 mars 2020

  God mat och trevlig personal. Tog lite för lång tid innan vi fick beställa. Dagen efter var väntetiden lång mellan rätterna, vi trodde att personalen hade glömt bort oss.

 • Av Annmarie L från Hammarö
  12 mars 2020

  Måste berömma den mycket mycket trevliga personalen. På lunchen dag 1 var det en mycket gullig ung flicka som hade koll och var social. På kvällen när vi kom var det ett lite större högljutt sällskap i restaurangen. När vi bad om att inte bli placerade precis bredvid fick vi genast ett eget bås långt ifrån. Mysigt! En ung kille var vår servitör, mycket trevlig och hjälpsam. 3 rätters menyn som vi inte själva bestämt var mycket god. Trevlig ide att få mat som man kanske inte alls skulle beställt själv och sen bli glatt överraskad. Tack!

 • Av Kristina A från Kristinehamn
  11 mars 2020

  God välkomponerade menyer o fantastisk personal