Recensioner för Marco's

4.6
(baserat på 94 recensioner)
Torbjörn Klockaresgata 1-3, Stockholm, 113 30
94 recensioner
Sortera efter: nyaste
  • Av Karin T från Stockholm
    12 oktober 2019

    Jättegod mat och mycket trevlig atmosfär! Kommer absolut besäka denna restaurang igen

  • Av Thomas J från Solna
    12 oktober 2019

    Bra service vänligt bemötande bra atmosfär kanon mat

  • Av Jerzy R från Stockholm
    12 oktober 2019

    Andra gången på Marco`s för min sambo och mig. Mycket gedigen och i vissa avseenden innovativ matlagning (vilka andra serverar löjromspizza?), en matsedel som kan tillfredsställa de flesta, en omsorg om varje detalj, vilket gäller både maten och den fenomenala och ytterst personliga servicen. Ägarfamiljen representeras av tre generationer - alla lika vänliga och tillmötesgående.Vi hade för andra gången förmånen att huvudsakligen serveras av Marcos son som är en fantastisk ambassadör för restaurangen. Sammanfattningsvis - en mycket stark rekommendation!

  • Av Linn W från Stockholm
    12 oktober 2019

    Ny favoritrestaurang! Godaste jag ätit på länge och riktigt mysig ambiance.

  • Av Höstlöv P från Stockholm
    11 oktober 2019

    Mycket god mat på mysig kvarterskrog. Vi blev överraskade över kvaliteten på maten.

  • Av Lizzie K från Stockholm
    11 oktober 2019

    Fod mat och vänlig personal!

  • Av Jerzy R från Stockholm
    10 oktober 2019

    Hade i kväll förmånen att tillsammans med sambon äta middag på den familjeägda kvarterskrogen Marco`s. Utmärkt, vällagad och fantasifull mat från en meny som torde tillfredsställa de flesta smaker. Servicen var strålande! Det visade sig att vi fick hjälp av ägarens son som inte bara var tillmötesgående och trevlig utan också i detalj visste hur alla rätter var tillagade. Vi planerar redan ett återbesök!

  • Av Leena W från Stockholm
    10 oktober 2019

    Helt enkelt precis så man vill ha det när man går på restaurang . Personligt och väldigt trevligt bemötande och SUPERGOTT ! Rekommenderas varmt och vi kommer gå hit igen , garanterat ??

  • Av Maria M från Stockholm
    2 oktober 2019

    Hemtrevligt! 1a intrycket - här vill jag fira jul med familjen. Vilken suverän personal och maten är superb.

  • Av Mimmi H från Stockholm
    28 september 2019

    Restaurang Marco´s i Vasastan är en härlig kvarterskrog med rätta känslan. God vällagad mat som är prisvärd. Trevlig service.