map placeholder

Restaurang Hongkist

Linnégatan 13, 114 47, Stockholm

***** Asiatiskt
  •  - Stockholm
Genomsnittlig
Huvudrätt: 128kr
Matkostnad: 218kr
Öppettider
Måndag - Onsdag: 10.30 - 21.30
Torsdag - Fredag: 10.30 - 22.00
Lördag: Stängt
Söndag: 16.00 - 21.00

Restaurang Hongkist ligger på Östermalm i Stockholm, endast ett stenkast från Stureplan och Humlegården, och erbjuder klassiska kinesiska rätter tillagade av en köksmästare med mer än 40 års erfarenhet i det asiatiska köket. Huvudfokus ligger på det kantonesiska köket och Sichuan-rätter, men även thailändska och japanska rätter finns på menyn.

Populära exempel på köksmästarens specialiteter är knaprig anka med hoysinsås, thailändsk röd curry, wokade grönsaker med cashewnötter, samt den populära efterrätten friterad banan med glass. Många av rätterna på Restaurang Hongkists meny serveras på het gjutjärnspanna – ett traditionellt serveringssätt som bevarar smaken på bästa sätt. Även lättare rätter som olika soppor och förrätter – såsom vårrullar med kött eller grönsaker – kan beställas, och passar perfekt som lunch eller lättare kvällsmeny.

Här kan du njuta av klassiker eller nya favoriter i en modern miljö med mörkt trä och industriella metallinslag. Beställ gärna in en asiatisk öl till måltiden från krogens utbud av europeiska och asiatiska drycker.

Ta tunnelbanan till Östermalmstorg och promenera fem minuter till Linnégatan så är du snart här.

Restaurang Hongkist

Linnégatan 13, 114 47, Stockholm

Kontakta +46 86606929
Hemsida

Se alla restauranger i Stockholm

Se alla restauranger i Innerstan

Tyvärr så kan du inte boka Restaurang Hongkist online via vår hemsida

Restauranger i närheten

Boka den här restaurangen