Recensioner för Restaurang Carbon

4.7
(baserat på 66 recensioner)
Barnhusgatan 2, Göteborg, 41102
66 recensioner
Sortera efter: nyaste
  • Av Lars-gunnar H från Kungälv
    14 mars 2020

    Fantastiskt bemötande. Kunniga servitörer/servitriser. Även svensktalande personal för oss som inte är så duktiga på engelska??

  • Av Kerstin J från Ulricehamn
    13 mars 2020

    Artistisk matupplevelse med fantastiska dryckeskombinatiiner. Proffsigt i varje del, välkomnande. Hit vill vi återkomma o prova nästa meny. Tack för en fin kväll!

  • Av Helene L från gothenburg
    7 mars 2020

    Very nice visit. Fantastic food and good wines, all food served by friendly and well exprienced staff. Nice and elegeant funishing.

  • Av Christina D från Göteborg
    29 februari 2020

    Vi hade aldrig besökt Carbon tidigare och då heller inga förväntningar. När vi klev innanför dörrarna blev vi genast varmt välkomnade. Vi blev visade till vårt bord och strax därefter serverade våra drinkar innan maten. Min champagne var helt perfekt(!) kyld! Sedan följde helt makalösa smakupplevelser, herregud! Att se, känna, smaka, dofta och höra. Alla sinnen blev hänförda. Vi blev faktiskt golvade! Göteborg har en ny självklar stjärna! Vi kommer definitivt tillbaka och gärna väldigt snart! Älskade allt med detta stället på så många sätt! Fine dining men utan att kännas pretentiöst, bara fullkomligt härligt, ljuvligt och med kärlek till smaker

  • Av Pehr-Ola P från Mölnlycke
    27 februari 2020

    Really friendly and genuine atmosphere. We really recommend Restaurant Carbon

  • Av Fia B från Göteborg
    21 februari 2020

    Fantastisk upplevelse i mat, miljö och service. Tack för en trevlig kväll!

  • Av Jonny L från Partille
    15 februari 2020

    We were very satisfied with the whole arranagement and rekommendations we got

  • Av Annelie S från Göteborg
    15 februari 2020

    Mat 10-/10 Service 10/10 Huvudrätten med pumpa och parmesan och tryffel är den godaste vegetariska rätt jag någonsin ätit!

  • Av Pasha H från Gothenburg
    15 februari 2020

    Amazing! The welcome you get, the details to the food, the details to the decur, the wonderful tastes of each course, the atmosphere. Simply put, it is amazing.

  • Av Lukas E från Göteborg
    15 februari 2020

    Supertrevlig personal (engelsktalande) som var väldigt kunniga om mat och drycken. Förklarade varför den specifika drycken var passande till avsmakningsmenyn. Man får tre "snacks" on the house. Riktigt god mat. Väldigt fina och mysiga lokaler. Nära centralstationen! Passa på att boka bowling efteråt då starbowling ligger precis brevid. 3 rätters med vinpaket för 1000 kr per person.