Recensioner för Rawbata

4.2
(baserat på 133 recensioner)
Rörstrandsgatan 15, Stockholm, 113 40
133 recensioner
Sortera efter: nyaste
  • Av Ela G från Stockholm
    13 november 2020

    Vad ska jag säga...OMG!! Underbart restaurang!! Ramen sopa bäst i stan! Smårätter...ännu godare!;)

  • Av Catharina B från Stockholm
    8 november 2020

    Goda smårätter, ovanliga smaker. Lite dyrt men ändå prisvärt. Trevlig personal. Fräsch toalett. Corona-anpassat.

  • Av Mariama N från Stockholm
    4 november 2020

    Jättebra service, härlig atmosfär och prisvärda rätter. Maten var otroligt god och smarkrik.

  • Av RoPa P från Stockholm
    3 november 2020

    Mkt bra service från mottagande till att jag lämnade. God mat/BBQ, bra utbud av dryck. Har du inte ätit mjuk krabba eller bläckfiskbollar, så kan dessa rekommenderas. Kommer på återbesök.

  • Av Helene T från Stockholm
    30 oktober 2020

    Spännande meny

  • Av Ivo V från Järfälla
    23 oktober 2020

    The food was delicious.

  • Av Bengt H H från Karlskrona
    14 oktober 2020

    En häftig mix med tapas/små rätter från Asien med Japansk stil/touch. Mycket fina uppläggningar och välkryddade maträtter. Grillade ostron rekommenderas varmt även smaka på olika kalla sake!

  • Av Johan H från Stockholm
    12 oktober 2020

    God mat, trevlig personal, trevlig lokal.

  • Av Raashid M från Stockholm
    4 oktober 2020

    Skitbra service, jättegod mat. Hon som serverade oss hette Angelika och hon erbjud service av världsklass. Riktig duktig och kunnig när det kom till olika maträtter. Förklarade klart och tydligt om alla olika måltider, portionsstorleken och vad som brukar gå vanligast. Hjälpte till med beslutsfattningsprocessen genom att ge bra rekommendationer. Maten var jättegod oxo men jag kmr komma tillbaka och rekommendera restaurangen pga min helhetsupplevelse och en stor del av det var pga servicen! 10/10

  • Av Siyana P från Stockholm
    26 september 2020

    Mycket lysande stämning. Maten smakade utmärkt. Mitt sällskap o jag var jättenöjd med upplevelsen.