map placeholder

Publik

Torggatan 1, 722 14, Västerås

***** Amerikanskt
  •  - Västerås
Genomsnittlig
Huvudrätt: 200kr
Matkostnad: 350kr

Party like it’s 1929, lyder mottot på klubb Publik. Och visst är inredningen Art Deco-inspirerad, men Västeråsklubben bjuder på mer än 20-talskänsla: ljud- och ljusteknik i världsklass, ett imponerande kök som doftar av italien, stadens bästa takterrass och stenkoll på soul.

När ägarna av före detta Pluto gjorde gemensam sak med hjärnorna bakom Frank, Circus, Nya Hattfabriken och Kajplats 9 kunde det inte bli annat än succé. Publik i Västerås drivs av restaurang- och klubbgräddan och tilltalar såväl danstokiga musikälskare som en mogen publik på jakt efter VIP-mottagande. Fixa garden party på den nyrenoverade takterrassen eller boka en italiensk temafest; här kommer allt från mat till service och musik med guldkant. Publiks meny stoltserar med charkuterier, linguine och gratinerade blåmusslor, och du kan beställa surdegspizza efter klockan 23!

Klubb Publik ligger mitt i Västerås centrum. Kom tidigt till Soul Train på fredagar för gratis inträde och buffé, och dansa loss till det bästa av soul, funk och disco.

Publik

Torggatan 1, 722 14, Västerås

Kontakta +46 21189193
Hemsida

Se alla restauranger i Västerås

Tyvärr så kan du inte boka Publik online via vår hemsida

Restauranger i närheten

Boka den här restaurangen