map placeholder

Pitcher's Uppsala

Påvel Snickares Gränd 1, 75320, Uppsala

*****
  • Pitcher's Uppsala - Uppsala
  • Pitcher's Uppsala - Uppsala
  • Pitcher's Uppsala - Uppsala
Genomsnittlig
Huvudrätt: 179kr
Matkostnad: 315kr
Öppettider
Måndag-Torsdag: 16:00-23:00
Fredag: 16:00-01:00
Lördag: 13:00-01:00
Söndag: 13:00-23:00

Njut av pubmat i bistrostil som lagats från grunden hos Pitcher’s i Uppsala . Du sitter i en mysig miljö som påminner om ett gammalt bibliotek, med stakade böcker och träpaneler.

Menyn erbjuder en mängd olika rätter som passar alla smaker och begär. Du kan börja med att smaska på lite grillade kycklingvingar med selleri och stiltondipp, eller vitlöksbröd med soltorkade tomater och parmesanost. Beställ sedan något från kolugnen, till exempel entrecote med bearnaise och rödvinssås, eller tournedos med pepparsås och pommes frites.

Hos Pitcher’s i Uppsala görs all mat på kvalitativa råvaror som odlats så lokalt som möjligt. De har ett imponerande dryckesutbud som varieras konstant, och ett stort ölsortiment med hantverksöl från Sverige och hela världen. Till efterrätt rekommenderas bland annat en Eton Mess med hallon, krossade maränger, grädde och hallonsorbet.

Kliv in hos Pitcher’s på Påvel Snickares Gränd 1 och tillbringa en härlig stund i den gemytliga pubatmosfären. Uppsala centralstation ligger sju minuters promenad bort.

Pitcher's Uppsala

Påvel Snickares Gränd 1, 75320, Uppsala

Kontakta +46 18157020
Hemsida

Se alla restauranger i Uppsala

Tyvärr så kan du inte boka Pitcher's Uppsala online via vår hemsida

Restauranger i närheten

Boka den här restaurangen