Recensioner för Panefresco Hammarby Sjöstad

4.1
(baserat på 72 recensioner)
Hammarby kaj 3, Stockholm, 12032
70 recensioner
Sortera efter: nyaste
  • Av Marie V från Kramfors
    7 mars 2020

    Fantastisk god mat o service, vi var ett sällskap på 6 personer och alla gav högsta betyg.

  • Av Åsa A från Salem
    3 mars 2020

    Vi var 10 personer som hade bokat för lunch. Allt var klart när vi kom. Menyerna låg på bordet och vi fick snabb hjälp. Kvaliten på maten är så bra! Trevlig personal och prisvärd mat. Vi tar ofta med oss våra kunder hit på lunch för vi vet att de levererar!

  • Av Christer P från Stockholm
    29 februari 2020

    Trevlig miljö mycket bra mat och trevlig personal.

  • Av Sebastian L från Stockholm, Hammarby Sjöstad.
    22 februari 2020

    .

  • Av Jennie A från Stockholm
    14 februari 2020

    Mycket bra service. Jag fick byta ut min efterrätt till en annan på kvällens trerättersmeny. Dock obekväma stolar i restaurangen i Hammarbysjöstad.

  • Av Olivia-May K från Stockholm
    2 februari 2020

    Jag var på söndagsbrunch med familjen och med vänner till oss och det här är verkligen det perfekta stället att mötas äta och umgås på! Maten är jättegod och passar alla! Och restaurangen är trevlig och personalen har jättefin hand om barn! Det här är mitt favoritställe! /Olivia-May 8 år

  • Av Inger L från Södermalm Stockholm
    31 januari 2020

    Mycket god och smakfull mat. Trots mycket folk i restaurangen så var servicen bra. Kommer tillbaka!

  • Av Anna L från stockholm
    29 januari 2020

    Plus för supertrevlig personal & man får ha med sig hund! Goda pizzor med seg botten som skulle krävt en köttkniv :)

  • Av Ann-sofi K från Hammarby Sjöstad
    26 januari 2020

    Trevlig miljö, gott, fräscht, tillmötesgående personal. Skulle önska att det förutom pizza fanns ngn/ngra pastarätter från kl 13.00. För de som inte vill ha brunch.. söndag.

  • Av Annika L från Stockholm
    24 januari 2020

    Bästa pasta. Bästa pizzan! Yummi