Recensioner för Paganini

4.3
(baserat på 493 recensioner)
Västerlånggatan 75, Stockholm, 111 29
493 recensioner
Sortera efter: nyaste
  • Av Britt-marie B från Stockholm
    15 januari 2020

    Vi var tre kvinnor , gamla arbetskollegor ,som inte har träffats på länge. Vi blev mycket artigt bemötta och servicen var topp. Maten var mycket god och det vita vinet gjorde oss lyriska. För inte tala om efterrätten. Vi är ledsna att vinet inte finns att köpa på systembolaget, det var verkligen något utöver det vanliga. Vi satt tre timmar i lugn och ro och hade en väldigt fin återträff. Detta gör vi till tradition./ Britt-Marie

  • Av Carina L från Stockholm
    11 januari 2020

    Familjärt ställe med service i toppklass och genuin italiensk mat som jag gärna äter igen!

  • Av Jenny L från Sundsvall
    11 januari 2020

    Jättegod mat och bra service! Hade dock önskat att man kunde få laktosfria pastarätter och något bättre alkoholfritt alternativ än läsk. Men annars toppen!

  • Av Anna L från DANDERYD
    9 januari 2020

    Helt ok service från personalen, men vare sig mat eller dryck var prisvärt. A la Carte-köttet var överstekt. Inga prisvärda alternativ till de dyra vinerna eller ölen fanns (t ex "husets").

  • Av Lis K från Stockholm
    28 december 2019

    Bästa Italienaren i staden. Servicen, maten,drycken. Magiskt.

  • Av Mattias E från Stockholm
    27 december 2019

    superbra mat och service. bästa italienska jag ätit på i sthlm.

  • Av Yvonne O från Stockholm
    27 december 2019

    Toppen trevligt ställe med god mat och service

  • Av Bengt B från Stockholm
    21 december 2019

    Alltid lika trevligt bra personal fin stämning

  • Av Maria Mellberg W från Vallentuna
    20 december 2019

    Vi åt lunch på Paganini i fredags. Jag har alltid tyckt att de serverar så god mat. Nu blev vi djupt besvikna, maten var i de närmaste helt oätlig. Brödet var dessutom torrt. Fast vi hade beställt bord vi fick stå och trängas och vänta länge.

  • Av Eva M från Stockholm
    16 december 2019

    Vi hade en jätte trevlig upplevelse med bra service och jätte god mat. Det som vi noterade var att restaurangen var ganska tom och att vi var förvånade för det.