map placeholder

Paddy's Restaurang & Pub

Kalendergatan 7, 211 35, Malmö

***** Internationellt
 • - Malmö
 • - Malmö
 • - Malmö
 • - Malmö
 • - Malmö
 • - Malmö
Genomsnittlig
Huvudrätt: 180kr
Matkostnad: 395kr
Öppettider
Måndag-tisdag 16:00-00:00 Onsdag-torsdag 16:00-01:00 Fredag-lördag 16:00-02:00

Paddy’s Bar och Restaurang Malmö ligger alldeles intill Stortorget och är en plats för avkoppling, god mat och gemenskap.

Inredningen och karaktären är av traditionell irländsk karaktär. Är man Guinnessdrickare kan man komma och njuta av ölen som är specialitén. Dryckesmenyn består också av maltwhisky med bland annat Cambeltown, Lowland och Highland. På vardagarna kan man komma på after work och på helgkvällarna står liveband på scenen med en härlig hög stämning.

Den anslutande matsalen går i modern stil och har tillsammans med atriumgården plats för omkring 160 matgäster. Under sommarsäsongen öppnar uteserveringen med vyn mot vackra Lejonpassagen. Paddy’s meny är inspirerad av internationella influenser och byts ut två till tre gånger om året.

Paddy’s Bar och Restaurang ligger på 5 minuters gångavstånd från bussförbindelser från Djäknegatan, Studentgatan och Gustav Adolfs torg. Den första lokaltrafiken startade i Malmö 1887 med hästspårvägstrafik och första linjen sträckte sig från Hamnen via Stortorget och Gustav Adolfs torg till Södervärn.

Paddy's Restaurang & Pub

Kalendergatan 7, 211 35, Malmö

Kontakta +46 4078600
Hemsida

Se alla restauranger i Malmö

Se alla restauranger i Centrum

Tyvärr så kan du inte boka Paddy's Restaurang & Pub online via vår hemsida

Restauranger i närheten

Boka den här restaurangen