Recensioner för Oyster Bar

4.2
(baserat på 1224 recensioner)
Storgatan 20, Stockholm, 114 55
1224 recensioner
Sortera efter: nyaste
  • Av Claes-Göran F från StockholmMycket god mat, trevlig o
    31 december 2019

    Mycket god mat och kunnig o trevlig personal

  • Av Eva-maria T från Stockholm
    31 december 2019

    Maten bra men önskade bättre service och renare toalett. Toalett dörren står öppen hela kvällen och det är så ofräscht och smutsigt

  • Av Jan R från Täby
    31 december 2019

    Vi åt Nyårsmenyn, skaldjur, och den var mycket god. Och vinet som vi blev rekommenderat var också gott till maten. Mina favoriter var hummersoppan och de rökta räkorna. Intim och enkel miljö med trevlig personal gjorde vår kväll minnesvärd

  • Av Linn G från Stockholm
    31 december 2019

    Drömgod hummersoppa, fantastiska hemlagade såser, toppklass på både smakkombinationer och rekommenderad dryck.

  • Av Monica Y från Stockholn
    28 december 2019

    Otroligt oförskämt bemött när vi försökte ringa Ni slängde på luren. Svarade ej heller på Mail. Service vid besöket trevlig.

  • Av Petra B från Stockholm
    22 december 2019

    Trevlig personal och fantastiskt got mat

  • Av Otto H från Stockholm
    20 december 2019

    Jag och mina gäster upplevde en väldigt unken lukt i restaurangen. Luktade även så förra året men var mer påtaglig i år. Som vanligt är en del av serveringspersonalen väldigt unga och orutinerade. Vi upplevde även att det var tomt ofta på viss mat och desserten fanns det bara mindre än hälften framme. Men i huvudsak var vi nöjda.

  • Av MP P från Stockholm
    14 december 2019

    Har ätit på oyster bar i 5 år och har bara upplevt att det blir sämre och sämre men ville ändå ge det en sista chans då första året var toppen. I år var det värre än nånsin, allt i från dåligt bemötande från personal till snålt utbud av maten. När vi kommenterade att de inte fanns någon mat att plocka svarade en servitris mkt nonchalant med att de inte hunnit och tyckte det var jobbigt att vi ville beställa dricka. FY säger jag bara, inge mer oysterbar för oss!

  • Av Thomas S från Stockholm
    14 december 2019

    Fantastisk mat o mysig atmosfär. Mycket bra service. Kan varmt rekommendera detta stället

  • Av Lars Å från STOCKHOLM
    14 december 2019

    Buffén var inte klar när vi anlände. Krögaren skyllde på sen leverans. Tveksamt.