map placeholder

Orangeriet

Helsingborgsvägen 589, 262 96, Ängelholm

***** Svenskt
  •  - Helsingborg
  •  - Helsingborg
Genomsnittlig
Huvudrätt: 160kr
Matkostnad: 250kr
Öppettider
Måndag-Fredag 10:00-18:00
Lördag-Söndag 10:00-16:00

Vad sägs om en traditionell gåsamiddag? På Orangeriet är närodlat a och o, och det vurmas för mat och växter. Kombinationen av dessa två, lyder mottot, leder till trevliga saker.

Orangeriet i Ängelholm serverar fräscha sallader och kött direkt från kolgrillen, majskyckling som grillats länge i rotisseriet och goda mackor på bland annat levainbröd. Om morgnarna serveras engelsk frukost, och Orangeriets meny erbjuder dessutom en traditionell gåsamiddag. Den så kallade Gåsmenyn bjuder på svampsoppa, gås från granngården och hemlagad äppelkaka med vaniljsås. Allt detta och mycket mer hittar du i bistrot efter en promenad upp längs olivträd och genom en lummig trädgård. Kanske sätter du dig ned med en kaffe eller ett glas vin under ett stort träd efter middagen.

Restaurang Orangeriet liknar sig gärna vid franska lantliga bistron och italienska trattorior, för här står årstidsenliga råvaror i centrum. Orangeriet ligger på Helsingborgsvägen utanför Ängelholm och serverar frukost, lunch och middag.

Orangeriet

Helsingborgsvägen 589, 262 96, Ängelholm

Kontakta +46 431311100
Hemsida

Se alla restauranger i Helsingborg

Tyvärr så kan du inte boka Orangeriet online via vår hemsida

Restauranger i närheten

Boka den här restaurangen