map placeholder

One Twenty One Two at The Royal Horseguards

2 Whitehall Court, London, SW1A 2EJ

((((* Brittiskt
  •  - London
  •  - London
  •  - London
  •  - London
  •  - London
  •  - London
  •  - London
  •  - London
Genomsnittlig
Huvudrätt: £22
Matkostnad: £42
Öppettider
Monday to Friday: 06:30 - 10:30, 12:00 - 21:30
Saturday & Sunday: 07:00 - 11:00, 12:00 - 21:30.

Excellent service and value for money. Staff were very attentive without being too intrusive. Food plentiful, well presented and everyone in my party thoroughly enjoyed the experience.

Elaine 19 april 2019
från London

Visa alla 202 recensioner

One Twenty One Two har tilldelats två prestigefyllda AA Rosettes och är känd för sina eleganta brittiska rätter. Matsalen har en fantastisk utsikt över London Eye och en chic terrass med soffor erbjuder en lugn plats på sommaren.

Menyn på One Twenty One Two erbjuder säsongsbetonade rätter som kombinerar några av landets bästa råvaror, och några favoriter är Casterbridge oxfilé och benmärg med ört-skorpa, eller walesisk havsabborre med skaldjursravioli. Dessertmenyn erbjuder uppfriskande citrongräs-brulee eller karamelliserad plommonkaka.

Restaurangen, som är uppkallad efter Scotland Yards första telefonnummer, erbjuder en tidlös, framstående miljö fylld av röd sammet och nostalgiska svartvita fotografier. Den superba cocktaillistan på One Twenty One Two i London inkluderar mixar inspirerade av hotellets historiska gäster, kompletterat av en exklusiv vinlista.

One Twenty One Two i Westminster lockar kräsna finsmakare från hela världen och är rankad som en av de bästa lyxrestaurangerna i London. Embankment tunnelbanestation ligger 3 minuters promenad bort.

One Twenty One Two at The Royal Horseguards

2 Whitehall Court, London, SW1A 2EJ

Kontakta +44 2074519333
Hemsida

Gör en reservation

Se alla restauranger i London

Se alla restauranger i Sydvästra London

Kundbetyg för One Twenty One Two at The Royal Horseguards

4.1 ((((* (baserat på 202 recensioner)
82% matgäster rekommenderar denna restaurang
  • Mat (((()
  • Värde ((((*
  • Atmosfär ((((*
  • Plats (((()
  • Service ((((*
  • Drycker ((((*

Rekommenderas för

  • fika (88)
  • middag (81)
  • exklusivt (63)
  • lunch (54)
  • romantiskt (52)
  • prisvärt (37)
  • sällskap (30)
  • affärssammanhang (28)
  • stora sällskap (11)
  • utsikt (11)
  • utomhusservering (10)
  • barnvänlig (8)
  • frukost (6)
  • underhållning (6)
  • trendigt (5)
  • ((((( 20 juni 2016 av Philip från Brighton

    Fantastic lunch out on the terrace celebrating my wife's birthday. Great food & excellent service

  • (((** 16 juni 2016 av Shirley från London

    Nice enough tea, savories and sweets. We had the worst table in the place- in the back facing the serving area. There was no special music, nothing stood out. Servers were nice but not attentive. This is a very expensive tea for little ambience and average food

  • ((((( 15 juni 2016 av Simon från Brighton

    It was for my wifes birthday treat we had afternoon tea it was amazing as it was our first time having the afternoon tea experience , we were not disappointed the food was exceptional from the sandwiches to the dessert and the tea was very nice to staff were very polite and helpful , a beautiful hotel would do it again .

  • (**** 14 juni 2016 av Mrs från Brentwood

    Booked Lunch as we were attending the trooping of the colour. I had invited friends who had traveled down from Manchester for the occasion. The Service at the restaurant was disgraceful! After sitting for 15 mins I had to ask for menus. Again 15 mins later I had to leave the table to find someone who could at least bring us some water! Eventually someone took our order. No one had given us a wine list. Eventually we got our wine. Also our food. 4 hours later, my guests had to leave to get the train back to Manchester. We had not been asked if we would have like coffees, or any other drinks. We actually wanted a bottle of Champagne. Dreadful. After having amazing seats for the trooping it totally spoilt our day. Others were also complaining. .

  • ((((( 13 juni 2016 av Julie från London

    A wonderful birthday experience

  • ((((* 13 juni 2016 av Linda från London

    The food was very good, we all had the rib eye special. The sides were particularly good, over all enjoyable. It was a busy day with many dignitaries having drinks etc as well. They were very good to increase our booking at the last minute.

  • ((((* 11 juni 2016 av Emma från London

    We had a fab time. The waiting staff couldn't have been more pleasant, and the food was really good.

  • ((((* 10 juni 2016 av Mrs från Singapore

    Good service, good people, good food

  • ((((( 6 juni 2016 av Natalie från London

    This was a birthday celebration for a friend, who is becoming accustomed to afternoon tea. I wanted to take her somewhere special, the hotel made the necessary dietary requirements and they also remembered that is was her birthday.
    The hotel itself is beautiful and located in a very nice part of London, just behind pall mall and it was very lovely and quiet. The wait staff was very attentive, they explain the teas and what sandwiches and cakes we were having.

    All in all a very pleasant afternoon and my friend was very happy

  • ((((* 6 juni 2016 av Susie från Welwyn Garden City

    Steak was very good.

Nästan klar! Vänligen fyll i dina uppgifter

  • Gäster:
  • Datum:
  • Tid:
  • Meny:
Ändra Bokningsnummer:

Dina kontaktuppgifter

  • Namn:
  • Email:
  • Telefon:
Ändra
* Obligatoriskt
Ange ditt förnamn
Ange ditt efternamn
Ange en giltig email
Ange ditt telefonnummer

Maila mig de senaste erbjudanderna från

Genom att slutföra denna bokning accepterar du Bookatables sekretesspolicy och de villkor som är associerade med dessa.

Bokning

Bokning bekräftad

En bekräftelse har skickats till beth.thomas@bookatable.com

  • Gäster:
  • Datum:
  • Tid:
  • Meny:
Ändra Bokningsnummer:

Restaurangdetaljer

Boka denna restaurang igen Stäng och återvänd till restaurangen

Ledsen!

Ett fel uppstod när din sökning skulle slutföras
Detta bord är inte längre tillgängligt eller kan inte bokas vid denna tidpunkt. Vänligen sök efter ett nytt bord.

Restauranger i närheten

Boka den här restaurangen