One Twenty One Two at The Royal Horseguards

(205 recensioner)
2 Whitehall Court, London, SW1A 2EJ
Brittiskt, Europeiskt , Eftermiddagste

Topperbjudande

25% rabatt på a la carte menyn.

Det här erbjudandet gäller från , i enlighet med tillgänglighet som visas i bokningsgränssnittet. Erbjudandet inkluderar ej kostnader för service men inkluderar moms.

Genomsnitt

Huvudrätt: 22 GBP
Genomsnittspris: 42 GBP

Öppettider

Monday to Friday: 06:30 - 10:30, 12:00 - 21:30
Saturday & Sunday: 07:00 - 11:00, 12:00 - 21:30.

Beskrivning

One Twenty One Two har tilldelats två prestigefyllda AA Rosettes och är känd för sina eleganta brittiska rätter. Matsalen har en fantastisk utsikt över London Eye och en chic terrass med soffor erbjuder en lugn plats på sommaren.

Menyn på One Twenty One Two erbjuder säsongsbetonade rätter som kombinerar några av landets bästa råvaror, och några favoriter är Casterbridge oxfilé och benmärg med ört-skorpa, eller walesisk havsabborre med skaldjursravioli. Dessertmenyn erbjuder uppfriskande citrongräs-brulee eller karamelliserad plommonkaka.

Restaurangen, som är uppkallad efter Scotland Yards första telefonnummer, erbjuder en tidlös, framstående miljö fylld av röd sammet och nostalgiska svartvita fotografier. Den superba cocktaillistan på One Twenty One Two i London inkluderar mixar inspirerade av hotellets historiska gäster, kompletterat av en exklusiv vinlista.

One Twenty One Two i Westminster lockar kräsna finsmakare från hela världen och är rankad som en av de bästa lyxrestaurangerna i London. Embankment tunnelbanestation ligger 3 minuters promenad bort.

Gästrecensioner för One Twenty One Two at The Royal Horseguards
4,1
(baserat på 205 recensioner)

83%
av gästerna rekommenderar den här restaurangen

  • Mat
  • Drycker
  • Atmosfär
  • Service
  • Prisvärd
  • Läge

Rekommenderas för

  • fika (91)
  • utomhusservering (10)
  • frukost (7)
  • affärssammanhang (30)
  • barnvänlig (8)
  • middag (85)
  • underhållning (6)
  • stora sällskap (12)
  • lunch (56)
  • exklusivt (64)
  • sällskap (31)
  • romantiskt (53)
  • trendigt (5)
  • prisvärt (37)
  • utsikt (11)
  • Av Fiona H från Kent
    11 september 2019

    Lovely atmosphere, good food and wine, lovey staff, Miha could not do enough for us.

  • Av Marilyn L från London
    7 augusti 2019

    We had a lovely meal the set menu had plenty of choice and each course was yummy. The wine was, as expected, pricey as was the bottle of water! But overall a very nice experience. My only complaint, the air conditioning was too cold! Waitress was friendly and polite. We were not made to feel different from those dining frim the main menu

  • Av Paul H från london
    2 augusti 2019

    food was excellent , the only issue was that i booked the terrace and was told it was not available so we sat inside, not an issue as it was still lovely but it wasn't what i booked.

  • Av Elaine D från London
    17 april 2019

    Excellent service and value for money. Staff were very attentive without being too intrusive. Food plentiful, well presented and everyone in my party thoroughly enjoyed the experience.

  • Av Cornelius O från London
    14 april 2019

    Fabulous food beautiful decor and very attentive staff. Great value for money

  • Av Julie M från Southend
    5 mars 2019

    We enjoyed an absolutely superb meal in beautiful surroundings. From the moment we entered The Royal Horseguards and the restaurant itself we were greeted by extremely polite and helpful staff with nothing being too much trouble. We were left to enjoy our meal without intrusion but if we needed anything at all the staff were there straight away. We thoroughly enjoyed ourselves and very much look forward to returning in the future.

  • Av Martin C från London
    16 februari 2019

    Excellent dinner, great food & good service.

  • Av Louise F från London
    22 januari 2019

    I ordered a bottle of Sancerre which was oaked instead of the expected fresh zingy taste. I ordered sea bass which was covered in a curry sauce totally disguising the delicate taste of the fish. My daughter is a vegetarian but disliked the mushroom rissotto as it tasted gritty. A very expensive and disappointing experience.

  • Av James J från London
    9 juni 2018

    The food was reasonably good and well presented, but the service was abysmally slow with very long waits between courses. We made the mistake of sitting outside with a table near the pizza oven which was fed by some acrid fuel which caused most unpleasant fumes to drift over us over our entire three course lunch. I feel that a restaurant of a hotel of this supposed standing could do a great deal better.

  • Av Olga T T från London
    17 maj 2018

    Our waiter, Maria, was very attentive and friendly and although we arrived with two additional guests, they managed to accommodate us without problems. The food was good quality and tasty (though nothing special) and the place has a nice decoration.

Restaurant Location Map
One Twenty One Two at The Royal Horseguards
2 Whitehall Court, London, SW1A 2EJ

Nuvarande erbjudanden

  • 25% rabatt på a la carte menyn.
  • Set meal: 02 course for £29, 03 courses for £35

Restauranger i närheten

  1. The Long Acre

    The Long Acre

    Brittiskt
    (0 recensioner)
    751m
    The Long Acre
  2. All Bar One Henrietta Street

    All Bar One Henrietta Street

    Brittiskt
    (9 recensioner)
    588m
    All Bar One Henrietta Street
  3. Le Restaurant de Paul

    Le Restaurant de Paul

    Franskt
    (159 recensioner)
    617m
    Le Restaurant de Paul
  4. Maison Assouline

    Maison Assouline

    Eftermiddagste
    (5 recensioner)
    973m
    Maison Assouline
  5. The Tattershall Castle

    The Tattershall Castle

    Brittiskt
    (3 recensioner)
    119m
    The Tattershall Castle