map placeholder

O'Learys Södertälje

Slussgatan 3-5, 151 71, Södertälje

***** Internationellt
  •  - Stockholm
  •  - Stockholm
  •  - Stockholm
Genomsnittlig
Huvudrätt: 180kr
Matkostnad: 350kr

O’Learys Södertälje är centralt beläget vid Oktoberteatern i centrum, och ger dig en välkänd meny av amerikanska specialiteter i mysig miljö vid vattnet. Med närhet till sevärdheter, hotell och butiker är restaurangen ett prisvärt och centralt val som andas avslappnad lunch liksom middag med vännerna.

Hela USA från norr till söder finns representerat, men vad gäller historien är det Boston som gäller. Sportbaren O’Learys Södertälje föddes ur en kärlekshistoria som utspelade sig i Nantucket Island, och det var kvinnan i historien – Anne O’Leary – som gav kedjan sitt namn.

Sätt dig ner, kolla in dagens matcher på en av de många TV-skärmarna, och njut av en mättande måltid med kött, kyckling, fisk eller vegetariska inslag. Du kan även boka in en AW, eller varför inte njuta av dessertmenyn med fräscha kaffedrinkar? På O’Learys meny finns fajitas, buffalo ribs, oxfilé och andra saftiga grillrätter. Caesarsallad, pastarätter, hamburgare, vitlöksbröd och kedjans specialitet mexikansk friterad glass finns också i mängder.

Du hittar O’Learys Södertälje på Slussgatan 3-5, endast 8 minuters gångväg från tågstationen i Södertälje centrum.

O'Learys Södertälje

Slussgatan 3-5, 151 71, Södertälje

Kontakta +46 855087999
Hemsida

Se alla O'Learys Restauranger

Se alla restauranger i Stockholm

Se alla restauranger i Södertälje

Tyvärr så kan du inte boka O'Learys Södertälje online via vår hemsida

Restauranger i närheten

Boka den här restaurangen