map placeholder

O'Learys Jönköping

Västra Storgatan 16, 553 15, Jönköping

***** Internationellt
  •  - Småland
  •  - Småland
Genomsnittlig
Huvudrätt: 0kr
Matkostnad: 0kr
Öppettider
Måndag-Fredag 14.00-02.00
Lördag-Söndag 12.00.02.00

Det är stämningen på O’Learys som har gjort kedjan så populär – spänningen under de riktigt viktiga matcherna, jublet när det blir mål. Känslan av gemenskap på O’Learys Jönköping kan nästan få en att tro att man sitter hemma med kompisgänget och tittar, med den uppenbara skillnaden att man blir serverad all den pubmat och alla de läskande törstsläckare man kan drömma om.

Allt kretsar kring sport på restaurang O’Learys Jönköping, där du kan följa turneringar och lagkamper och heja på ditt favoritlag tack vare en mängd TV-skärmar som är synliga från såväl bar som restaurang. Därmed inte sagt att man kompromissat med maten. O’Learys Jönköpings meny vurmar för södra USA med en kombination av mexikanskt, grillat och matiga sallader. Hit går du om du vill vara säker på att kunna sätta tänderna i några riktigt saftiga baby back ribs, en Angus Hereford biff eller en burgare med tillbehör som coleslaw och corn on the cob.

O’Learys i Jönköping utlovar ett varmt bemötande och en unik stämning, precis som alla andra O’Learys-restauranger har blivit till självklara mötesplatser för sportälskare på olika håll. Kall öl och välblandade drinkar utlovas också på Västra Storgatan i centrala Jönköping.

O'Learys Jönköping

Västra Storgatan 16, 553 15, Jönköping

Kontakta +46 36120060
Hemsida

Se alla O'Learys Restauranger

Se alla restauranger i Småland

Se alla restauranger i Jönköping

Tyvärr så kan du inte boka O'Learys Jönköping online via vår hemsida

Boka den här restaurangen