map placeholder

O'Learys Askersund

Lilla Bergsgatan 6, 696 30, Askersund

***** Hamburgare
  • O'Learys Askersund - Närke
  • O'Learys Askersund - Närke
  • O'Learys Askersund - Närke
  • O'Learys Askersund - Närke
Genomsnittlig
Huvudrätt: 180kr
Matkostnad: 350kr
Öppettider
Måndag -Torsdag 14:00-23:00 Fredag -Lördag 14:00-01:00 Söndag 14:00-23:00

O’Learys i Askersund är en perfekt mötesplats för att se sportevenemang och äta riktigt god comfort food. Här fokuseras det på umgänge, vällagade pubfavoriter och en genuint trevlig stämning.

På menyn finns klassiker från hela USA. Prova rätter influerade från södern som exempelvis vetetortillas fyllda med kyckling, pico de gallo, ost, guacamole, gräddfil och salsa, eller starka Buffalo Wings. Om du är mer traditionell kan du beställa en hamburgare med bacon, ost, champinjoner, paprika och stekt lök, eller grillad oxfilé med grönpepparsås och baconlindade haricot verts.

Dryckerna hos O’Learys i Askersund följer samma aptitretande tema som resten av menyn. Här finns flera ölsorter från bland annat England, Irland och USA, samt deras egen öl O’Learys Home Run A.P.A. Till efterrätt kan du prova en specialitet på panerad och friterad vaniljglass med kolasås och grädde.

Kliv in på mysiga O’Learys på Lilla Bergsgatan 6 och njut av sport på storbildsskärm och härliga maträtter. Det tar två minuter att gå till Askersunds busstation.

O'Learys Askersund

Lilla Bergsgatan 6, 696 30, Askersund

Kontakta +46 583703000
Hemsida

Se alla O'Learys Restauranger

Se alla restauranger i Närke

Se alla restauranger i Örebro

Tyvärr så kan du inte boka O'Learys Askersund online via vår hemsida

Boka den här restaurangen