map placeholder

Newt Food & Bread

Polhemsgatan 15, 11236, Stockholm

***** Crossover
  • Newt Food & Bread - Stockholm
  • Newt Food & Bread - Stockholm
  • Newt Food & Bread - Stockholm
  • Newt Food & Bread - Stockholm
Genomsnittlig
Huvudrätt: 175kr
Matkostnad: 315kr

NEWT i NEWT Food & Bread uttalas njut. Det är ingen slump, filosofin är att ni ska kunna slappna av och njuta av det som ställs på bordet, utan att behöva tänka på om ni äter ”rätt”. Det gör restaurangen åt er genom att sätta ihop goda och funktionella menyer, som är bra för både kropp och planeten.

Här spelas huvudrollen av råa och tillagade grönsaker. Till detta adderas sedan kött, fisk och fågel i en smakfull blandning mellan traditionell och modern matlagningskonst på noga utvalda ekologiska och närproducerade råvaror. Bakverken kommer från det egna bageriet och som en del av hållbarhetskonceptet har man en nollvision för matsvinnet.

Inredningen är stilren och mysig med en personlig touch. Här kan ni njuta av både frukost, brunch, lunch och middag. På kvällstid finns även ett gediget utbud av öl och vin.

Restaurang NEWT ligger på Polhemsgatan 15 på Kungsholmen. Buss 3 stannar precis utanför med både Fridhemsplans och Rådhusets tunnelbanestationer ligger mindre än 10 minuters promenad bort.

Newt Food & Bread

Polhemsgatan 15, 11236, Stockholm

Kontakta +46 86509350
Hemsida

Se alla restauranger i Stockholm

Tyvärr så kan du inte boka Newt Food & Bread online via vår hemsida

Restauranger i närheten

Boka den här restaurangen