map placeholder

My Dining Room

18 Farm Lane, London, SW6 1PP

***** Franskt
  •  - London
  •  - London
  •  - London
  •  - London
  •  - London
Genomsnittlig
Huvudrätt: £14
Matkostnad: £32
Öppettider
Monday - Saturday 11.00 - 00.00 Sunday 12.00 - 22.30

Med sin välkomnande "vardagsrums"-känsla är My Dining Room inredd för att vara ett andra hem för omdömesgilla Fulham-bor som vill slappna av, umgås, äta och dricka på en avslappnad och opretentiös plats.

Denna lättsamma och festliga lokal, som sedan länge är ägaren Olivier Lavigne du Cadets hjärteprojekt, fungerar som tre mötesplatser i en och har en separat lounge, bar och matsal.

Mitt i lokalen finns den livliga baren där du kan njuta av ett glas vin eller ett urval av små kanapéer från barmenyn. Den intilliggande, rymliga loungesektionen är fylld av bekväma lädersoffor och värmande öppna spisar ­ ett mysigt ställe som verkligen inbjuder till att slå sig ner och ta en öl eller två vid elden. Längst in finns matsalen, som är flott inredd med solida trämöbler i hemtrevlig men samtidigt modern stil, och som uppfylls av naturligt dagsljus.

En av de främsta styrkorna hos den ansvarige köksmästaren Julian Marshalls meny för My Dining Room är det omfattande urvalet av vad han kallar "hemrätter"­ större rätter som är tillagade för att delas av gästerna, precis som man gör vid en familjemiddag. Bland dessa finns hel havsruda med örtfyllning, morötter och purjolök, "Shepherd's Pie" på ankconfit med savoykål, samt helstekt vitlökskyckling med citronconfit.

My Dining Room

18 Farm Lane, London, SW6 1PP

Kontakta +44 2073813331
Hemsida

Se alla restauranger i London

Se alla restauranger i Sydvästra London

Tyvärr så kan du inte boka My Dining Room online via vår hemsida

Restauranger i närheten

Boka den här restaurangen