map placeholder

Middagskryssning - M/S Prins Carl Philip

Klara Mälarstrand 4, 111 52, Stockholm

***** Husmanskost
  •  - Stockholm
  •  - Stockholm
  •  - Stockholm
  •  - Stockholm
  •  - Stockholm
Genomsnittlig
Huvudrätt: 150kr
Matkostnad: 445kr
Öppettider
Avgångsplats: Stadshusbron

Ett av kanalbolaget Strömmas sekelskiftesfartyg är M/S Prins Carl Philip i Stockholm. I restaurangen möter gamla svenska smaktraditioner det moderna köket.

Skärgårdsklassiker som inlagd strömming, och hängmörad biff finns på M/S Prins Carl Philips meny, men även gambaspett och andra exotiska kompositioner. Julbord serveras under december månad, och det bjuds också på specialiteter som ceviche på skaldjur, fläskterrin och rensteksröra. Allt tillagas med fokus på svenska närodlade produkter och serveras med rekommenderade drycker. Peter Karlsson hämtar bland annat inspiration från den karibiska ö-världen där han har arbetat som krögare i flera år.

Dryckeslistan innehåller ett urval av röda och vita viner, champagne, apértifs, likörer samt andra sorter inklusive alkoholfria alternativ. Under sommaren är soldäcket öppet, som erbjuder sina gäster en stund i solen tillsammans med en fördrink.

M/S Prins Carl Philip tar passagerarna förbi Mälarens strandnära miljöer och avgår från Stadhusbron i centrala Stockholm.

Middagskryssning - M/S Prins Carl Philip

Klara Mälarstrand 4, 111 52, Stockholm

Kontakta +46 812004000
Hemsida

Se alla restauranger i Stockholm

Se alla restauranger i Innerstan

Tyvärr så kan du inte boka Middagskryssning - M/S Prins Carl Philip online via vår hemsida

Restauranger i närheten

Boka den här restaurangen