Chez Mal at Malmaison Manchester

(225 recensioner)
Piccadilly, Manchester, M1 1LZ
Brittiskt
À la carte-meny

Topperbjudande

Star Deal - 3 courses & a glass of Prosecco - Mon-Wed £32.95 / Thurs-Fri £36.95 per person

Subject to availability as displayed in the booking interface. Dishes from a set menu & subject to change. Includes VAT, excludes service.

Genomsnitt

Huvudrätt: 16 GBP
Genomsnittspris: 32 GBP

Öppettider

Monday to Saturday: 12:00 - 14:30 & 18:00 - 23:00. Sunday: 11:00 - 15:00 & 18:00 - 22:30.

Beskrivning

Inne på det exklusiva Malmaison Manchester serverar Smoak Restaurant @ Malmaison Manchester fantastiska lokala delikatesser i en äventyrlig tappning. Ett spektakulärt öppet kök visar upp den unika Josper-grillen och en bar i teater-stil erbjuder spännande och underhållande mixar.

Menyn på Smoak erbjuder ett spännande bar- och grillkoncept, fyllt av rätter med intensiva smaker tillagade av kvalitetsråvaror från lokala leverantörer. Favoriten bland dessa rätter är en rejäl handgjord Smoakburger av 2 hekto naturligt uppfött nötkött, och de vegetariska alternativen på Smoak Restaurant inkluderar crepes fyllda med spenat, svamp och ricotta.

Smoak bar har en världsvan atmosfär och visar upp mer informella delikatesser. Gästerna kan sola i de mjuka Chesterfield-sofforna och samtidigt serveras revben i Chicago-stil med söt lök, eller en krispig anksallad. I baren skakar kunniga bartendrar husets egna jazziga cocktailar, och den hemliga källaren visar upp en rad fantastiska blandningar.

Snygga bås med rött läder och klädsel med den brittiska flaggan skapar en modern ton på Smoak Malmaison Manchester . Den populära Manchester Arndale ligger 3 minuters promenad bort.

De rätter som visas på a la carte-menyer återspeglar den typ av mat som finns tillgänglig på restaurangen.

Gästrecensioner för Chez Mal at Malmaison Manchester
4,2
(baserat på 225 recensioner)

91%
av gästerna rekommenderar den här restaurangen

  • Mat
  • Drycker
  • Atmosfär
  • Service
  • Prisvärd
  • Läge

Rekommenderas för

  • fika (23)
  • utomhusservering (5)
  • frukost (12)
  • affärssammanhang (57)
  • barnvänlig (4)
  • middag (154)
  • underhållning (17)
  • stora sällskap (32)
  • lunch (97)
  • exklusivt (43)
  • sällskap (40)
  • romantiskt (70)
  • trendigt (85)
  • prisvärt (53)
  • utsikt (2)
  • Av James B från Manchester
    30 november 2019

    Great dishes, unrushed service and attentive. Fantastic place to eat/drink with very accommodating staff.

  • Av Jackie F från Manchester
    16 november 2019

    Staff welcoming and attentive Love the decor of Mal Restaurant really warm and welcoming! Good choice on the menu two courses for me very sufficient Fish dish really full of flavour

  • Av Nick D från Stockport
    2 november 2019

    Excellent meal. Good atmosphere and friendly staff. The sea bass main course was delicious

  • Av Teresa C från Manchester
    26 oktober 2019

    Very pleasant dining experience. The food was lovely and the staff very attentive and pleasant. The food was served promptly. The whole lunch was very good value for money

  • Av Mary B från Wigan wn35rr
    19 oktober 2019

    We ate here on Sat, we opted for the 2 course menu, very disappointing we have had this menu before and it was much better. My husband ordered steak fries with steak pink (As recommended on menu) it was ? Rump but arrived as a extremely thin battered to death steak, how you could possibly get a steak so thin pink is beyond me. We had the usual mix up with our booking and waited longer than expected for starters. The visit this time was a let down making us think twice about eating here again

  • Av Debbie H från Glossop
    18 oktober 2019

    It was lovely although we got charged €35 for bottle of wine and 10^ service charge

  • Av Andy O'Brien O från Crewe
    17 augusti 2019

    The food was excellent and the service was superb. Just watch what you order because the bill wasn't what we expected.

  • Av Ruth W från Manchester
    10 augusti 2019

    Good atmosphere. Nice bar. Food great. Poached salmon excellent as was the other starters and mains /deserts no complaints at all really enjoyed the food

  • Av Mary gillian brook B från WIGAN
    29 juni 2019

    Ate at Malmaison last Sat, everythibg was lovley food bob on service excellent, Shinice (i think was her name) was a fantastic waitress defo be back

  • Av Collette W från manchester city
    20 april 2019

    Very slow service bear in mind there were only 2 tables in the restaurant. We had to remind them a few times re our drinks order, bear in mind it was my nieces hen party. Dining at 1pm. Only to be informed that the Chicken with potatoes was not on the menu. Quite poor. therefore had to order another dish which required ordering a portion of chips or potatoes separately. Shame really as have eaten in here before and was good. Dont know whether it was because we ordered the 3 course meal incuded prosecco ??

Restaurant Location Map
Chez Mal at Malmaison Manchester
Piccadilly, Manchester, M1 1LZ

Nuvarande erbjudanden

  • Star Deal - 3 courses & a glass of Prosecco - Mon-Wed £32.95 / Thurs-Fri £36.95 per person
  • 2 / 3 Courses & a glass of Prosecco or a classic cocktail £16.95 / £20.95 per person
  • Saturday Liquid Brunch: brunch with unlimited sparkling drinks £24.95 per person
  • Sunday Lunch: 3 courses £24.95 per person
  • Vegan Menu
  • Festive Afternoon tea with a glass of Prosecco £24.95

Liknande Restauranger

  1. LEVEL 3 at Mercure Manchester Piccadilly
    349m
    LEVEL 3 at Mercure Manchester Piccadilly
  2. Store Street Exchange

    Store Street Exchange

    Brittiskt
    (55 recensioner)
    72m
    Store Street Exchange
  3. Browns Brasserie & Bar - Manchester

    Browns Brasserie & Bar - Manchester

    Brittiskt
    (81 recensioner)
    602m
    Browns Brasserie & Bar - Manchester
  4. Adam Reid at The French

    Adam Reid at The French

    Brittiskt
    (863 recensioner)
    792m
    Adam Reid at The French
  5. The Bank - Manchester

    The Bank - Manchester

    Brittiskt
    (0 recensioner)
    491m
    The Bank - Manchester