map placeholder

The Jazz Lounge at The Wellesley

11 Knightsbridge, London, SW1X 7LY

(((() Italienskt
  •  - London
  •  - London
  •  - London
  •  - London
  •  - London
  •  - London
  • The Jazz Lounge at The Wellesley - London
  • The Jazz Lounge at The Wellesley - London
  • The Jazz Lounge at The Wellesley - London
Genomsnittlig
Huvudrätt: £28
Matkostnad: £55
Öppettider
Friday to Saturday: 20:00 - 23:00

My wife & I had a wonderful evening at the Jazz Cafe in the Wellesley Hôtel. We couldn’t fault anything. Our meal was fabulous and the service impeccable. Sara Dowling the jazz vocalist was the ‘icing on the cake’. What a wonderful voice in such an intimate setting. We will be back.

John 27 maj 2019
från Hillsborough

Visa alla 66 recensioner

The Wellesley Jazz Lounge skapar nya nivåer av lyx när den erbjuder exklusiva italienska rätter och eftermiddagste på ett av Londons lyxigaste 5-stjärniga boutiquehotell. Klassisk art deco-design får en modern twist med en vacker flygel som rummets mittpunkt, gammalrosa sammetsdraperier och flödande kristaller inspirerade av en Coco Chanel-klänning.

Menyn på The Wellesley Jazz Lounge, som perfekt förverkligar essensen av elegant te, är skapad av den egna temästaren Leonardo Mattera. De olika typerna av te som erbjuds på The Wellesley i Knightsbridge är ett traditionellt eftermiddagste, champagne-te eller njutningsfullt prestige-te, och alla erbjuder tidlös lyx serverad med en modern twist. Njut av utsökta skapelser av den egna konditorn på The Wellesley, Cristiano Paolini, samt färska jordgubbar och glas med Grand Cuvee Krug champagne.

Gästerna kan även avnjuta utsökta italienska middagar på The Wellesley Jazz Lounge, där chefskocken Stefano Stecca tillagar allt från traditionella italienska klassiker till spännande moderna skapelser. På torsdag, fredag och lördagkvällar ackompanjerar livemusik av artister från West End denna högst lyxiga middagsupplevelse.

Bara en kort promenad från Hyde Park och Harrods hittar du Afternoon Tea på The Wellesley i London som erbjuder lyxiga njutningar i en påkostad 1930-talsstil. Hyde Park Corner tunnelbanestation ligger 2 minuters promenad bort.

The Jazz Lounge at The Wellesley

11 Knightsbridge, London, SW1X 7LY

Kontakta +44 2036686530
Hemsida

Gör en reservation

Se alla restauranger i London

Se alla restauranger i Sydvästra London

Kundbetyg för The Jazz Lounge at The Wellesley

4.7 (((() (baserat på 66 recensioner)
95% matgäster rekommenderar denna restaurang
  • Mat (((()
  • Värde ((((*
  • Atmosfär (((((
  • Plats (((((
  • Service (((()
  • Drycker (((()

Rekommenderas för

  • middag (51)
  • romantiskt (49)
  • exklusivt (42)
  • underhållning (39)
  • sällskap (20)
  • trendigt (8)
  • fika (5)
  • prisvärt (5)
  • lunch (3)
  • affärssammanhang (2)
  • utsikt (2)
  • stora sällskap (1)
  • ((((( 21 december 2017 av Brian från Scarborough

    This venue was absolutely 1st class. The service, the food together with the entertainment were outstanding.

  • ((((( 14 december 2017 av Amar från London

    Fantastic service. Subtle Jazz music, appreciated use of only selected instruments, without the music being overwhelming.

  • ((((( 26 november 2017 av E från London

    Stunning location. Beautiful atmosphere within the hotel. Dining room very elegant. Perfect dinner while listening to excellent live jazz trio. The singer was fantastic.

  • ((((( 4 november 2017 av Mark från London

    Fabulous

  • ((((( 15 oktober 2017 av Anderw från Windsor

    An excellent and consistent service, the food was enjoyable and entertainment was exceptional. An overall very pleasant experience.

  • ((((( 5 oktober 2017 av Lee från London

    Great food, great service, wonderful jazz..... no need to say more ;-)

  • ((((( 3 september 2017 av Hubert från London

    It was amazing, was celebrating my girlfriends birthday and also proposed to her on the night. The venue was perfect, the Jazz singer was good and really set the mood and made it extra special and even dedicated numerous songs to us. The food was great and service was spot on - would definitely recommend, the staff were great and even added complementary extras to the menu. My fiancé was made to feel really special.

  • ((((( 14 augusti 2017 av Alan från London

    Absolutely stunning food, both in presentation and flavours...

  • ((((( 23 juli 2017 av Al från London

    We went to the Jazz lounge in Knightsbridge, a beautiful venue in an Art Deco style. We chose the special menu at £45 per head, the choice is limited to a selection from 4 starters/mains/deserts, but the variety was wide. The food was of a good quality, tasty and beautifully served. The service was excellent, with very attentive professional staff. If there was a down side for us it was the price of the drinks. Wine was priced by the glass, and started from about £9 but the most expensive we saw was a glass of a particular champagne at £5750! We enjoyed a cocktail pre dinner in their cigar lounge, we loved the smell, but bad luck if you didn't, the cocktail list was extensive but again quite pricey starting at £16 each. The entertainment was lovely, a singer, pianist and double bass player who played some jazz classics and show songs beautifully. The sound level wasn't intrusive although it's a very intimate venue, they have different combinations so I can only speak of this one, but it was terrific.

  • ((((* 14 maj 2017 av Lina från London

    Excelent I just love that place.

Nästan klar! Vänligen fyll i dina uppgifter

  • Gäster:
  • Datum:
  • Tid:
  • Meny:
Ändra Bokningsnummer:

Dina kontaktuppgifter

  • Namn:
  • Email:
  • Telefon:
Ändra
* Obligatoriskt
Ange ditt förnamn
Ange ditt efternamn
Ange en giltig email
Ange ditt telefonnummer

Maila mig de senaste erbjudanderna från

Genom att slutföra denna bokning accepterar du Bookatables sekretesspolicy och de villkor som är associerade med dessa.

Bokning

Bokning bekräftad

En bekräftelse har skickats till beth.thomas@bookatable.com

  • Gäster:
  • Datum:
  • Tid:
  • Meny:
Ändra Bokningsnummer:

Restaurangdetaljer

Boka denna restaurang igen Stäng och återvänd till restaurangen

Ledsen!

Ett fel uppstod när din sökning skulle slutföras
Detta bord är inte längre tillgängligt eller kan inte bokas vid denna tidpunkt. Vänligen sök efter ett nytt bord.

Restauranger i närheten

Boka den här restaurangen