The Jazz Lounge at The Wellesley

(72 recensioner)
11 Knightsbridge, London, SW1X 7LY
Italienskt, Eftermiddagste
À la carte-meny

Topperbjudande

NYE - 3 courses & a glass of Veuve Cliquot Champagne on arrival for £120 per person

Det här erbjudandet gäller från december 31, 2019 till och med december 31, 2019, i enlighet med tillgänglighet som visas i bokningsgränssnittet. Erbjudandet inkluderar ej kostnader för service men inkluderar moms. Det finns ytterligare information om detta erbjudande, vänligen klicka på länken/länkarna.

Genomsnitt

Huvudrätt: 28 GBP
Genomsnittspris: 55 GBP

Öppettider

Friday to Saturday: 20:00 - 23:00

Beskrivning

The Wellesley Jazz Lounge skapar nya nivåer av lyx när den erbjuder exklusiva italienska rätter och eftermiddagste på ett av Londons lyxigaste 5-stjärniga boutiquehotell. Klassisk art deco-design får en modern twist med en vacker flygel som rummets mittpunkt, gammalrosa sammetsdraperier och flödande kristaller inspirerade av en Coco Chanel-klänning.

Menyn på The Wellesley Jazz Lounge, som perfekt förverkligar essensen av elegant te, är skapad av den egna temästaren Leonardo Mattera. De olika typerna av te som erbjuds på The Wellesley i Knightsbridge är ett traditionellt eftermiddagste, champagne-te eller njutningsfullt prestige-te, och alla erbjuder tidlös lyx serverad med en modern twist. Njut av utsökta skapelser av den egna konditorn på The Wellesley, Cristiano Paolini, samt färska jordgubbar och glas med Grand Cuvee Krug champagne.

Gästerna kan även avnjuta utsökta italienska middagar på The Wellesley Jazz Lounge, där chefskocken Stefano Stecca tillagar allt från traditionella italienska klassiker till spännande moderna skapelser. På torsdag, fredag och lördagkvällar ackompanjerar livemusik av artister från West End denna högst lyxiga middagsupplevelse.

Bara en kort promenad från Hyde Park och Harrods hittar du Afternoon Tea på The Wellesley i London som erbjuder lyxiga njutningar i en påkostad 1930-talsstil. Hyde Park Corner tunnelbanestation ligger 2 minuters promenad bort.

De rätter som visas på a la carte-menyer återspeglar den typ av mat som finns tillgänglig på restaurangen.

Gästrecensioner för The Jazz Lounge at The Wellesley
4,7
(baserat på 72 recensioner)

96%
av gästerna rekommenderar den här restaurangen

  • Mat
  • Drycker
  • Atmosfär
  • Service
  • Prisvärd
  • Läge

Rekommenderas för

  • fika (5)
  • utomhusservering (1)
  • affärssammanhang (2)
  • middag (58)
  • underhållning (45)
  • stora sällskap (2)
  • lunch (4)
  • exklusivt (45)
  • sällskap (22)
  • romantiskt (53)
  • trendigt (9)
  • prisvärt (5)
  • utsikt (2)
  • Av Charles G från london
    2 november 2019

    First class venue. Food very good indeed; music in the jazz lounge very distinguished.

  • Av Monica C från London
    1 november 2019

    This was our second visit to Wellesley and we were not disappointed. It was our42nd wedding anniversary so we wanted somewhere special and the wellesley delivered on all account's we were greated by all the staff in a very courteous manner . The staff were attentive through the night seing to all our needs . The meal as was as expected amazing from taste to presentation. The Jazz music was great very good interaction with all in the restaurant. We were presented with a celebration desert at the end of the evening.

  • Av Isabella J från London
    1 november 2019

    Food and service was great.

  • Av Benjamin Anim-Antwi A från London
    5 oktober 2019

    I booked the Jazz Lounge for our anniversary dinner and it didn't dissapoint. Nice intimate setting with great ambience, live music good service and food.

  • Av Graeme L från Milton Keynes
    28 september 2019

    Everything was excellent, the staff were friendly, the music was great and the food was top notch. Not had better Italian since our wedding in Chianti last year!

  • Av Thelma S från Potters Bar
    21 september 2019

    This was our third visit to The Wellesley and our second visit to The Jazz Lounge which never disappoints. The food, service, staff and the music were all first class.

  • Av Kevin D från London
    27 juli 2019

    Menu was superb

  • Av Anna S S från London
    15 juni 2019

    Lovely experience - excellent music and food, excellent service too! Had a great time

  • Av Patrick D från London
    14 juni 2019

    We chose the 5 course tasting menu with matching wines (£115), and it was superb. We had read reviews prior to going that commented on the excellent service and we fully concur. There was no rush to have you fed and out. It the Jazz Lounge you are there for the whole evening. The music came from Theo Jackson and an amazing bass player. They played 3 sessions. This was our first visit and it certainly won’t be the last. It was an amazing dining experience. My only criticism is that the restaurant wasn’t packed and so lacked slightly in atmosphere. However hopefully of how good this place is will spread and fill every table.

  • Av John C från Newton le Willows
    14 juni 2019

    Staff were welcoming, food and wines excellent and the cocktails fabulous Nothing was too much trouble Enjoyed the jazz but was surprised the duo hadn't played together before, there was a bit of 'winging it' from them but the singer was excellent

Restaurant Location Map
The Jazz Lounge at The Wellesley
11 Knightsbridge, London, SW1X 7LY

Nuvarande erbjudanden

  • NYE - 3 courses & a glass of Veuve Cliquot Champagne on arrival for £120 per person
  • 3 courses set menu & a glass of champagne £45 per person
  • 5-course tasting menu and a glass of Champagne £65 per person

Liknande Restauranger

  1. Zafferano

    Zafferano

    Italienskt
    (24 recensioner)
    408m
    Zafferano
  2. Ladurée - Harrods

    Ladurée - Harrods

    Franskt
    (7 recensioner)
    706m
    Ladurée - Harrods
  3. Chinoiserie

    Chinoiserie

    Brittiskt
    (0 recensioner)
    521m
    Chinoiserie
  4. Afternoon Tea at The Capital

    Afternoon Tea at The Capital

    Eftermiddagste
    (333 recensioner)
    526m
    Afternoon Tea at The Capital
  5. Afternoon Tea at Knightsbridge Hotel

    Afternoon Tea at Knightsbridge Hotel

    Eftermiddagste
    (71 recensioner)
    818m
    Afternoon Tea at Knightsbridge Hotel